رسانه‌های اسرائیل: هکرهای ظاهرا مرتبط با ایران سعی کردند با پسر نتانیاهو تماس برقرار کنند

 آرشیوصدای آمریکا :نشریه تایمز اسرائیل در گزارشی به نقل از کانال ۱۲ تلویزیون این کشور می‌نویسد، گروهی از هکرهایی که گمان می‌رود ظاهرا با ایران مرتبط هستند با هدف تفرقه‌افکنی در اسرائیل، فعالان حزب لیکود را هدف قرار دادند و سعی کردند از این طریق با یائیر نتانیاهو، پسر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر سابق اسرائیل و رهبر حزب لیکود، تماس بگیرند.

حزب لیکود اکنون حزب اپوزیسیون در اسرائیل است.


طبق این گزارش که تایمز اسرائیل روز جمعه ۱۰ دی منتشر کرد، هکرها با اعضای لیکود تماس گرفتند و به آنها پیشنهاد دادند که برای سازماندهی تظاهرات اعتراضی علیه دولت حاکم، به آنها کمک کنند.

هکرها قول داده بودند که هزینه مالی تظاهرات را تامین و پلاکاردهایی درست کنند و همچنین ایجاد گروه‌های تلگرامی را نیز پیشنهاد دادند.

بر اساس این گزارش، در بخشی از پیام‌های رد و بدل شده با هکرها که در کانال ۱۲ اسرائیل پخش شد، یک هکر اینترنتی که گفته می‌شود مرتبط با ایران است، از یکی از فعالان لیکود می‌خواهد تا اعتراضی علیه دولت ائتلافی اسرائیل ترتیب دهد.

تایمز اسرائیل می‌نویسد هکرها یک طرح نمونه گرافیکی نیز تولید کردند و از یکی از فعالان لیکود خواستند که این نمونه را به پسر نتانیاهو نشان دهد که آن فعال گفت با پسر نتانیاهو ارتباط ندارد.

تایمز اسرائیل می‌نویسد که این تماس‌ها چند هفته ادامه یافت.

کانال ۱۲ اسرائیل می‌گوید که منابع تشکیلات دفاعی اسرائیل در حال تحقیق در این باره هستند.

آبان گذشته نیز سرویس امنیت داخلی اسرائیل، شین بت، اعلام کرد یک مرد اسرائیلی که به عنوان نظافت‌چی در خانه بنی گانتز وزیر دفاع اسرائیل کار می کرد، اوایل ماه جاری میلادی به اتهام ارائه پیشنهاد به ایران برای جاسوسی از آقای گانتز دستگیر شد.

به گزارش تایمز اسرائیل و به نقل از شین بت‌، این مرد که «عمری گورن» نام دارد و ۳۷ ساله است، مدت کوتاهی پس از تماس با یک گروه هکری مرتبط با جمهوری اسلامی ایران و قبل از آن که بتواند آسیبی به امنیت اسرائیل وارد کند، دستگیر شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟