نقشه مرد تعمیرکار برای تنبیه یک مالخر

صاحب تعمیرگاه وقتی متوجه شد کارگرانش قطعات خودروهای خارجی را با قطعات فرسوده تعویض می‌کنند قصد پیگیری ماجرا را داشت اما خودش به اتهام آدم ربایی دستگیر شد.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، چند روز قبل مرد میانسالی با مراجعه به پلیس از ربوده شدن و سرقت حساب بانکی‌اش خبر داد و گفت: شب از محل کارم به خانه بر می‌گشتم که سه مرد مرا ربودند و پس از ضرب و جرح و تهدید مرا به داخل یک تعمیرگاه خودرو بردند، آنها چند ساعتی مرا آنجا گروگان گرفتند و سپس با زور کارت‌های بانکی مرا گرفته و همه موجودی حساب‌هایم را خالی کرده و سپس رهایم کردند.

بعد از شکایت این مرد و با توجه به مشخصاتی که از مردان آدم ربا و تعمیرگاه محل گروگانگیری به پلیس داده بود مأموران به محل رفته و صاحب تعمیرگاه و دو نفر از کارگران را دستگیر کردند.

 وقتی این سه نفر به اتهام آدم ربایی و سرقت مقابل بازپرس محمدرضا صاحب جمعی در شعبه ششم دادسرای جنایی تهران قرار گرفتند، صاحب تعمیرگاه گفت: من اتهام خودم را قبول ندارم این مرد خودش مالخر و مجرم است. او با اغفال دو نفر از کارگران تعمیرگاه من که دو پسر نوجوان و شهرستانی هستند آنها را وادار به سرقت کرده بود.

مرد جوان در ادامه گفت: من سال‌هاست که تعمیرگاه خودرو دارم و مشتریانم اعتماد زیادی به من دارند اما چند وقتی بود که با شکایت و اعتراض‌های چند نفر از مشتریانم روبه‌رو شده بودم، آنها مدعی بودند وقتی خودروهایشان را به تعمیرگاه من آورده‌اند برخی قطعات سالم خودرویشان با قطعات فرسوده تعویض شده است.

وقتی موضوع را پیگیری کردم متوجه شدم درست می‌گویند به همین خاطر تصمیم گرفتم موضوع را پیگیری کنم، مدتی کارگرانم را تحت مراقبت نامحسوس قرار دادم تا اینکه متوجه شدم دو نفر از کارگرانم که دو پسر کم سن و سال هستند قطعات خودروهای خارجی را سرقت می‌کنند.

وقتی این سرقت‌ها برایم محرز شد و مچ آنها را گرفتم هر دو نفر شروع به التماس و عذرخواهی کردند و مدعی شدند از سوی مردی به نام جمشید که خریدار اموال مسروقه است اغفال شده‌اند.

کارگرانم گفتند این مرد وقتی فهمیده آنها در تعمیرگاه خودروهای خارجی کار می‌کنند آنها را اغفال کرده و گفته اگر قطعات خودروها را عوض کنند و قطعه اصلی را به او بفروشند پول خوبی به آنها می‌دهد.

صاحب تعمیرگاه ادامه داد: با شنیدن اعترافات آنها می‌خواستم اخراجشان کنم اما آنقدر التماس و گریه و ابراز پشیمانی کردند که منصرف شدم اما تصمیم گرفتم به جای تحویل آنها به پلیس از آنها بخواهم جمشید را به تعمیرگاه بیاورند تا خودم او را گوشمالی دهم و تنبیه‌اش کنم.

آنها هم قول همکاری دادند و شب حادثه جمشید را به تعمیرگاه آوردند و من هم او را تهدید کردم که اگر پول‌هایی را که از راه فروش قطعات خودروهای مشتریانم به دست آورده پس ندهد او را تحویل پلیس می‌دهم. بعد هم کارت بانکی او را گرفتیم و حسابش را خالی کردیم تا بتوانم با آن پول‌ها خسارت مشتریانم را بدهم.

بدین ترتیب با توجه به اظهارات این مرد، دو کارگر نیز صحبت‌های صاحب کارشان را تأیید کردند بنابراین دستور تحقیقات در این رابطه صادر و مشخص شد جمشید از مجرمان سابقه دار بوده است.

با این حال بازپرس جنایی، پرونده را در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار داد تا درباره صحت اظهارات هر دو طرف پرونده تحقیق کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +199رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +141برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +132ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +111انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +85آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +79هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه