سنتکام: گزینه‌های نظامی متنوعی برای مقابله با ایران در اختیار داریم

آرشیوالعربیه :کنت مکنزی، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام، گفت که ایالات متحده برای بازدارندگی و مهار ایران گزینه‌های نظامی مهم و متنوعی در اختیار دارد.

مکنزی، شامگاه پنج‌شنبه، 9 دسامبر در گفت‌وگو با روزنامه «فایننشال تایمز» گفت: «اگر تهران فکر می‌کند که می‌تواند به حملات خود علیه نیروهای ما در عراق و سوریه ادامه دهد و همزمان مذاکرات بی‌نتیجه‌ای را در وین به پیش ببرد، سخت در اشتباه خواهد بود.»


او افزود که پرواز بمب افکن‌های راهبردی آمریکا به همراه جنگنده‌های دیگر کشورها در منطقه با هدف رساندن «پیام روشن» به تهران بوده است.

مکنزی همچنین تاکید کرد که ایران هم‌اکنون بزرگترین تهدید در منطقه خاورمیانه است.

لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده هم در دیدار روز گذشته با بنی گانتز همتای اسرائیلی خود با هشدار نسبت به شکست مذاکرات اتمی جاری با ایران گفت که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، در صورت شکست رویکرد کنونی با ایران آماده استفاده از گزینه‌های دیگری علیه این کشور است.

این در حالی است که به گفته خبرگزاری «رویترز» احتمال شکست مذاکرات اتمی وین افزایش یافته و مقامات آمریکایی نیز از شناسایی دقیق مکان تاسیسات مرتبط با برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران برای نابودی آنها ابراز نگرانی کرده‌اند.

بیل برنز، رئیس سازمان سیا پیشتر گفته بود، سازمان تحت مدیریت او بر این باور است که رهبر جمهوری اسلامی با توجه به شرایط کنونی خواستار بمب اتم نیست.

او همچنین تاکید کرد که تهران به پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه غنی‌سازی اورانیوم دست یافته که دستیابی به سلاح هسته‌ای را برای ایران امکان‌پذیر می‌کند.
 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
میدونیم. رو میز جا نبوده، چند تاش رو چیدین رو طاقچه؟
شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۳:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: گزارش‌ها در مورد اینکه می‌خواهیم ایران را به تلی از خاکستر تبدیل کنیم شدیدا اغراق‌آمیز است
  • افشای دومین پرونده تعرض در آمبولانس؛ مامور خاطی همچنان در اورژانس کار می‌کند
  • انتهای خلاقیت ارزشی‌ها در ساخت شعار: باقر برای مسعود قالی می‌بافه
  • ترامپ خواستار خروج فلسطینی ها از غزه و تحویل غزه به آمریکا برای تبدیل آن به منطقه تفریحی شد
  • بیمارستان‌های ایران؛ هر روز به اندازه سقوط یک هواپیما بیماران از سرطان می میرند
  • خامنه‌ای در نامه‌ای نعیم قاسم، دبیرکل جدید حزب‌الله را به عنوان نماینده خود در لبنان معرفی کرد
  • پیکر جمشید شارمهد که در آبان ماه اعدام شده بود، به آلمان منتقل شد
  • درگذشت شاهزاده کریم آقاخان، چهل‌ونهمین امام شیعیان اسماعیلی، در ۸۸ سالگی در لیسبونِ پرتغال
  • جزئیات دستور ترامپ برای احیای فشار حداکثری: مقابله با تهدیدها و باج‌خواهی‌های جمهوری اسلامی
  • واکنش عراقچی به اظهارات ترامپ مبنی بر تشدید فشارها علیه جمهوری اسلامی