۳ ماه حقوق نگیر، ببینم دوباره شعار می‌دهی؟

 عصرایران؛ مصطفی داننده- این روزها برخی از نمایندگان مجلس، فعالان سیاسی و اهالی رسانه به گونه‌ای درمورد مذاکرات وین حرف می‌زنند که انگار مذاکره کنندگان کشورمان راهی فرنگ شده‌اند تا ماشین بخرند! اگر موفق شدند که ما سوار خودرویی بهتر شده‌ایم و اگر شکست خوردند هم چیزی  از دست ندادیم و سوار همان ماشین قدیمی می‌‎شویم.
 

  نه عزیزان؛ تاثیر مذاکرات برای احیای برجام، تاثیر مستقیمی بر روی زندگی مردم دارد. واکنش بازار دلار و بورس را به مذاکرات وین ببیند تا متوجه شوید از چه حرف می‌زنیم.

 
  بله، شما در کلام هرچه دل‌تان می‌خواهد می‌گویید و از تاثیر نداشتن مذاکره بر روی زندگی مردم سخن به میان می‌آورید اما ما مردم به خوبی تاثیرات مثبت بودن یا منفی بودن مذاکرات را در زندگی‌شان می‌فهمند. همین امروز سفره مردم یک وجب کوچک‌تر از دیروز شده است.
 
نمایندگان مجلس خیال‌شان راحت است. هرماه سر وقت حقوق‌شان با همه اضافات به حساب واریز می‌شود و به راحتی سر سفره شام و ناهار می‌نشینند و برای مذاکره نسخه می‌پیچند.
 
  این نمایندگان عزیز لطفا محبت کنند و سه ماه حقوق نگیرند، دو ماه هم پارلمان، حقوق‌شان را با تاخیر پرداخت کنند تا ببینم این افراد چگونه می‌توانند چرخ زندگی‌شان را بچرخانند. قدیمی‌ها چه خوب گفته‌اند که:«سواره از پیاده خبر ندارد؛ سیر از گرسنه»
 
  اینکه طرف مقابل زیر میز توافق زده است بر کسی پوشیده نیست. اینکه ترامپ با امضایش به مذاکره خیانت کرد مثل آفتاب روش است. مردم می‌دانند پشت میز مذاکره با کسانی در حال گفت‌وگو هستیم که تنها به فکر منافع خود هستند و دوست دارند به هر ساز آنها برقصیم اما با همه اینها به واسطه رابطه تنگاتنگ اقتصاد ایران با سیاست خارجی، زندگی بر مردم سخت می‌گذرد و دوره ترامپ تحمل شد تا برود و دری باز شود.
 
  مذاکره کنندگان هر وقت می‌خواهند راهی وین یا هرجایی که قرار است مذاکره در آن برگزار شود، به خیابان‌ها بیایند و با مردم حرف بزنند البته نه از آن حضور سرزده‌ها که هزار دوربین هم به همراه‌شان است.
 
  برخورد با مشکلات مردم به صورت واقعی کمک بسیاری به مذاکره کنندگان در پیشبرد مذاکرات هسته‌ای می‌کند. رفتن به بازار می‌تواند به آنها نشان دهد که تحریم چه بلایی سر معیشت مردم آورده است. پراید 170 میلیونی محصول همین تحریم‌هاست! تبدیل شدن داشتن خانه در شهر مثل تهران به یک آرزوی محال، حاصل اقتصاد فشلی است که وابسته به دلار است و با هر اخم و لبخند او بالا و پایین می‌رود.
 
  بله، زندگی ما چه بخواهیم و چه نخواهیم وابسته به مذاکرات و قیمت دلار است. هر وقت راه‌حلی پیدا شد که دلار، خطی به زندگی‌مان نینداخت، آن وقت در مجلس شعار دهیم و ساز خود را بزنیم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
مهدی52 - روتردام، هلند
اینها نامشان جزو بی غیرتترین و دستنشانده ترین مردان سیاسی تاریخ ایران ماندگار خواهد
یکشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
۴۵
Momiji - توکیو، ژاپن
اینها ضمن پاچه خواری و مزدوری ، بوق‌های تبلیغاتی رژیم هم هستند و رژیم شده از حق کارگر و کارمند و بازنشسته بیچاره بزنه ، اینهارو از هر طرف در حد خفه گی میخورونه و نمیذاره نفعی که از تبلیغات طویله مجلس بهش میرسه خدشه دار بشه !!
یکشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۱
۵۵
saeed scotland - لاس وگاس، ایالات متحده امریکا
اینها اگر اصلأ حقوق هم نگیرند باز همین کار را میکنند اینقدر رانتخواری . میکنند که این حقوق بآ اینکه میلیون ها تومن است در مقابلش هیچه
یکشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۸
۴۱
babak iran5i - تهران، ایران
هرگز در دنیا اینگونه مجلسی اوباشگری و بی فرهنگی وجود نداره و تا کنون هم دیده نشده
یکشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۰
۴۹
حمید اندیشه - لندن، انگلستان
سه ماه چیه برادر من؟!؛کلا حقوق نگیرن هم صداشون در نمیاد؛سهم اینا از سفره انقلاب رانت و رشوه و اختلاس و قدرته نه حقوقهای هفت هشت ده بیست سی میلیونی!..
یکشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رسانه اسرائیلی: پیام‌های تهران از نگرانی نسبت به حمله احتمالی اسرائیل حکایت دارد
  • سرهنگ فراجا: ۲۵ سال سابقه کار دارم اما این لباس مایحتاج زندگی مرا تامین نمی‌کند
  • نماینده قم در مجلس: «آقا صادق» می‌گوید جنگ با اسرائیل قطعی است و به ظهور امام زمان می‌انجامد
  • محسنی اژه‌ای: می‌خواهیم جوری با فساد برخورد کنیم که فاسدان ماست‌هایشان را کیسه کنند
  • پرسش شهره آغداشلو از مسلمانان واقعی: شما که خود را مسلمان میدانید چرا دادخواه فاطمه سپهری نیستید؟
  • جدال بر سر غنی‌سازی در شورای امنیت؛ تهران شروط تیم ترامپ برای توافق را نپذیرفت
  • شیرجه خامنه‌ای در تله جنگ با رزمایش موشکی سپاه
  • رواج عروسی با هوش مصنوعی در ژاپن؛ زندگی با همسر مجازی چگونه است؟
  • اف‌بی‌آی: سعید توکلی که گفته می‌شود رئیس اداره ۱۱۰۰۰ نیروی قدس سپاه است تحت تعقیب قرار دارد
  • نشست شورای امنیت در مورد ایران؛ واشنگتن به تهران پیشنهاد مذاکره مستقیم بر مبنای «غنی‌سازی صفر» داد
  • +173حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +135سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +122«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +116حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +103پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +97مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +89لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +87نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +79بازداشت شهین محمودی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-نروژی، پس از سفر به ایران
  • +63لیندسی گراهام در اسرائیل: ۲۰۲۶ باید «سال از میان برداشتن آدم بد» باشد