واشنگتن پست: روسیه با ۱۷۵ هزار سرباز آماده حمله به اوکراین است

تصویر ماهواره‌ای از آرایش نظامی روسیه در شرق اوکرایندویچه وله :روزنامه واشنگتن پست با استناد به یک گزارش سازمان سیا و مقامات آمریکایی نوشت، روسیه در حال برنامه‌ریزی برای حمله به اوکراین با ۱۷۵ هزار سرباز در چندین جبهه است. روسیه اما بارها این گونه خبرها را تکذیب کرده است.

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست گزارش داد که ارتش روسیه ۱۷۵ هزار سرباز را به نقاط مرزی نزدیک اوکراین منتقل کرده است. طبق این گزارش، در حمله احتمالی روسیه به اوکراین ۱۰۰ گردان تاکتیکی شامل زره‌پوش، توپخانه و سایر تجهیزات شرکت خواهند کرد.


در این گزارش آمده است که تصاویر ماهواره‌ای نشان دادند، روسیه در حال جمع‌آوری نیروها و تجهیزات در چهار منطقه مرزی نزدیک اوکراین است. حدود ۵۰ گردان تاکتیکی با ۷۰ هزار سرباز نیز قبلا به این مناطق اعزام شده‌اند.

واشنگتن پست در ادامه گزارش خود آورده است که نیروهای مسلح روسیه حمله را در چندین جبهه انجام خواهند داد.

مقامات آمریکایی و سازمان سیا ضمن ابراز نگرانی عمیق هشدار دادند که مسکو برای حمله احتمالی در اوایل سال آینده آماده می‌شود.

تونی سملروت، سخنگوی پنتاگون گفت، واشنگتن از کاهش تنش در منطقه و راه حل دیپلماتیک برای درگیری در شرق اوکراین حمایت می‌کند.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نیز به همتای خود ولادیمیر پوتین در مورد استقرار نیروهای این کشور و اظهارات خصمانه هشدار داد. بایدن گفت، در حال کار کردن بر روی ابتکاراتی است که حمله روسیه  به اوکراین را "بسیار دشوار" می‌کنند.

اوکراین در مورد حمله احتمالی "در پایان ژانویه" اظهار نگرانی کرده و روسیه را تهدید به تحریم کرده است.

مسکو نیز ناتو را به تشدید تنش در منطقه متهم کرده است.

سازمان اطلاعات اوکراین در حال حاضر همه سناریوهای ممکن را بررسی می‌کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند