حسن نصرالله : ۱۰ میلیون دلار برای سوخت وارداتی از ایران هزینه کردیم

یورونیوز :حسن نصرالله، رهبر حزب الله لبنان روز جمعه گفت که این گروه ۱۰ میلیون دلار برای محموله‌های سوخت وارداتی از ایران هزینه کرد.

به گفته وی بخشی از سوخت وارداتی از ایران به قیمت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دلار به طور رایگان در اختیار سازمان‌های غیردولتی، شهرداری‌ها، بیمارستان‌های دولتی و دیگر سازمان‌ها قرار گرفت. رهبر حزب‌الله لبنان افزود بخش دیگری از سوخت وارداتی به ارزش بیش از هفت میلیون و ۵۰۰ هزار دلار با نرخ یارانه‌ای به فروش رسید.


بنا به اعلام حسن نصرالله برنامه توزیع سوخت از ایران یک ماه دیگر ادامه می‌یابد و سپس به پایان می‌رسد. او اظهار داشت که اولویت کنونی با توجه به نزدیک شدن به فصل سرمای زمستان سوخت‌رسانی به افرادی است که در ارتفاعی بالاتر از ۵۰۰ متر از سطح دریا سکونت دارند.

حزب‌الله لبنان ماه سپتامبر سال جاری (شهریور/مهر) واردات سوخت از ایران را برای مقابله با بحران کمبود سوخت در لبنان آغاز کرد. این گروه برای جلوگیری از تحریم‌های آمریکا علیه لبنان به دلیل معامله با ایران تصمیم گرفت تا حمل و نقل سوخت از بندر بانیاس در سوریه صورت بگیرد. محموله سوخت ایران از بندر بانیاس از راه زمینی وارد خاک لبنان می‌شود.

لبنان تابستان امسال دوره اوج کمبود سوخت را تجربه کرد اما این معضل پس از تصمیم دولت این کشور برای لغو تقریبا همه یارانه‌های سوخت کمی فروکش کرد. هرچند تصمیم دولت باعث شد تا قیمت سوخت به شدت افزایش یابد. امری که کاهش میزان مصرف را به دنبال داشت.

حسن نصرالله پیش از این به دنبال پخش شایعاتی مبنی بر اینکه سوخت وارداتی ایران تنها برای هواداران حزب‌الله مورد استفاده قرار خواهد گرفت، تاکید کرده بود که «همه مناطق و همه لبنانی‌ها» فارغ از گرایش سیاسی یا مذهبی‌شان به سوخت وارداتی دسترسی خواهند داشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۶
zavareh - رودسر، ایران

نه که این هزینه را از ارث یکی از چندین پدرت هزینه کرده ای؟ آن مخارج هم از جیب های ما ایرانیان بخت برگشته در آمده است.
شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۷
۵۶
saeed scotland - لاس وگاس، ایالات متحده امریکا

البته از جیب مردم ایران
شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۱
۶۶
zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

ترجمه از عربی به فارسی‌ برا امت ریش. و مریدان مستضعف و خلق لبنان. سوخت مجانی. به ما می‌‌دهند. برا اینکه ما سوخت این‌ها را قبول کنیم.۱۰ میلیون هم روی می‌‌گذارند روش. زن هم با جهیزیه بی‌ کران می‌‌دند. هم سوخت است. هم پول است. هم. نوش است.‌ای کاش هم ما لبنانی بودیم. و نه اصفهانی.
شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۴
۵۹
دوستدار - استهکلم، سوئد
این پول مردم ایران که از نفت و غیره به تو میرسد , جناب نصرالله نوش جانت نباشد !
شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا