سرباز وظیفه ناجی زندانی شد

سربازوظیفه وقتی متوجه شد مرد زندانی زمان زیادی در سرویس بهداشتی بیمارستان مانده است، با اقدام بموقع از مرگ وی جلوگیری کرد.

به‌ گزارش ایلنا، چند روز قبل یکی از زندانیان ندامتگاه قزلحصار به‌ دلیل ابتلا به افسردگی و مشکلات خانوادگی با دستور پزشک بهداری ندامتگاه به بیمارستان روانپزشکی رازی اعزام شد.

سرباز وظیفه «امیرحاجی» نیز به‌عنوان مراقب همراه زندانی با او به بیمارستان رفت اما وقتی مرد زندانی به سرویس بهداشتی رفت بعد از دقایقی سرباز وظیفه متوجه طولانی شدن حضور زندانی در آنجا شد و با توجه به مشکوک بودن ماجرا بلافاصله وارد سرویس شد و در کمال ناباوری مرد زندانی را دید که خود را حلق آویز کرده بود.این سرباز با اقدام بموقع و درخواست کمک از پرسنل بیمارستان، زندانی را از مرگ نجات داد و تحت درمان قرار گرفت.

پس از این ماجرا اشکان کمالی مدیر ندامتگاه قزلحصار و همچنین فرمانده یگان آن مرکز از سرباز وظیفه امیر حاجی تقدیر کردند.

براساس این گزارش، در مواقعی که امکان درمان زندانی در بیمارستان یا بهداری داخل زندان وجود نداشته باشد، با دستور پزشک معالج و با توجه به نوع بیماری جسمی یا روان پریشی به یکی از بیمارستان‌های سطح شهر منتقل می‌شود و همه هزینه‌های درمان بر عهده زندان بوده و زندانی هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا