قاتل متجاوز دختر ۹ ساله آمریکایی پس از ۶۰ سال شناسایی شد

 حل شدن معمای یک جنایت پس از شش دهه یورونیوز :پلیس آمریکا پس از شش دهه در نهایت هویت فردی را که به یک دختر ۹ ساله در ایالت واشنگتن تجاوز کرده و او را به قتل رسانده بود شناسایی کرد.

پلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این مرد «جان ری‌هاف» نام دارد که در سال ۱۹۷۰ میلادی در سن ۳۱ سالگی بر اثر اقدام به خودکشی درگذشت.


دختر این فرد دی‌ان‌ای خود را در اختیار کاراگاهان شهر اسپوکِین قرار داد تا معمای قتل کندی راجرز حل شود.

زک استور منت، کارآگاه بخش جرایم عمده اداره پلیس گفت: «به نظر می‌رسید که نمی‌توانیم این معما را حل کنیم اما هیچ کس این موضوع را فراموش نکرده بود.»

کندی در شش مارس ۱۹۵۹ در اسپوکِین ناپدید شد. شانزده روز بعد پس از تلاش‌های گسترده جسد او در جنگلی در نزدیکی خانه‌‌اش در حالی که به او تجاوز شده بود، پیدا شد.

جان ری‌هاف در آن زمان ۲۰ سال داشت، در ارتش خدمت می‌کرد و در پایگاه نیروی هوایی فیرچایلد در شهر اسپوکین ساکن بود. او هیچ گاه به‌عنوان مظنون قتل کندی معرفی نشد گرچه دو سال بعد به جرم تجاوز به فرد دیگری محکوم شد.
عکسی از کندی راجرزکریگ میدل، رئیس پلیس اسپوکین گفت: «امیدوارم دست‌کم با حل این پرونده آرامش را برای خانواده و عزیزان کندی به ارمغان آورده باشیم.»

گرچه این پرونده برای شش دهه حل نشده باقی مانده بود اما کارآگاهان پیشرفت‌هایی نیز داشتند. بیش از ۴۰ سال پس از جنایت، محققان توانستند یک نمونه از دی‌ان‌ای را که روی لباس راجرز پیدا شده بود جدا کنند. با این وجود هیچ تطابقی در پایگاه داده‌های پلیس فدرال وجود نداشت. با پیشرفت تکنولوژی کارآگاهان دوباره تلاش کردند.

استورمنت گفت که سال گذشته دی‌ان‌ای را به آزمایشگاه دیگری ارائه کردند اما آن‌ها گفتند که دی‌ان‌ای برای کار بسیار ضعیف است.

در اوایل سالجاری، کارآگاهان به آزمایشگاه دیگری که با روش‌های متفاوتی فعالیت می‌کردند در تگزاس مراجعه کردند. این آزمایشگاه توانست مشخصات شجره‌نامه‌ای را بسازد که فهرست مظنونان احتمالی را به سه برادر محدود می‌کرد که از جمله آن‌ها هاف بود.

وقتی دختر هاف فهمید که پدرش مظنون است، داوطلب شد تا نمونه‌ای از دی‌ان‌ای خودش را برای کمک به تحقیقات بدهد. محققان به این نتیجه رسیدند که ۲.۹ میلیون برابر بیشتر احتمال دارد که دختر هاف با نمونه‌ یافت شده بر روی لباس راجرز تطابق داشته باشد تا نمونه یک فرد دیگر و تصادفی از مردم.

استورمنت سپس حکم بازرسی را برای نبش قبر جسد هاف گرفت و آزمایش‌های بعد به پلیس اجازه داد تا هاف را به‌عنوان قاتل راجرز معرفی کند. والدین راجرز قبل از حل معمای جنایتی که جان دخترشان را گرفت در گذشتند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +214پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت