۷ فروند سوخو ۳۰ بر فراز آسمان ایران چه می‌کنند؟

به گزارش مشرق، علیرضا تقوی‌نیا تحلیلگر در کانال تلگرامی تفسیرگر نوشت: دقایقی پیش تصاویری در فضای مجازی منتشر شده که مدعی دیده شدن ۷ فروند جنگنده مولتی رول سوخو ۳۰ در آسمان لاهیجان مشاهده شده اند .

در این مورد سوالات زیادی مطرح شده است که ۳ احتمال را به ذهن نگارنده متبادر می کند .


 اول این که این هواگردها برای شرکت در عملیات ادلب راهی سوریه می شوند که در این صورت باید حتما توسط جنگنده های ایران اسکورت شوند ( این یک قانون است).

 حدس دوم اینست که این جنگنده ها برای حضور در نمایشگاه هوایی دبی راهی امارات می شوند که بازهم باید بوسیله جگنده های ایرانی همراهی می شدند و ایضا تانکر سوخت رسانی در اطراف مرزهای ایران دیده نشده است .

  سومین احتمال نیز ممکن است به سفر اخیر سرلشکر باقری به روسیه و پی گیری قراردادهای تسلیحاتی مرتبط باشد . البته تا زمانی که مقامات نیروی هوایی ارتش چنین خبری را تایید نکنند نمی توان هیچ چیزی را با قطعیت بیان کرد .

البته تنها امری که قطعی است امضای قرارداد خرید سوخو ۳۰ با روسیه توسط ایران در سالهای گذشته بود که هیچگاه اعلام نگردید چه زمانی این هواگردها به ایران تحویل می شوند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

چه پرسشی ؟ مملکت مال خودش است.از کی‌ تا حالا باید از آخوند‌ها اجازه بگیرد. بر فراز آسمان خودش پرواز کند. وقتی هم نشستند. امت بسیج با لنگ .سطل آب. می‌‌شورند.؟ سوت می‌‌زد.قهرمان ملی‌ ما تا مسکو می‌‌دوید. می‌‌دانستید. اجازه نشر گاز از خزر به ما نمی‌‌دهد، حتا در سواحل خودمان.رجب هم از اینها بیشتر عرزه دارد.با تمام اروپا در افتاده .به خاطر منابع گازی.که در اصل مال یونان است. ۱ میلیون و ۶۴۸ هزار کیلومتر را چوب حراج زده. ولی اینجا زوزه. بحرین. بحرین بحرین.
شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۵
۲۵
varied - ریزه، ترکیه
موضوع تازه ای نیست پایگاه نظامی همدان در اختیار روسهاست و هر بار اخباری در اینمورد پخش شده طویله رهبری سعی کرده همیشه با انتشار اخبار ایذایی جولان روسها در ایران را بفراموشی بسپارد
شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟