سرقت دختر ۱۴ ساله از خانه عمه

 دختر 14 ساله که با اغفال دوست اینستاگرامی‌اش نقشه سرقت از خانه عمه‌اش را اجرا کرده بود، در حالی ناپدید شده که پسر فریبکار مدعی است از سرنوشت او بی اطلاع است.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، چند روز قبل مرد جوانی با مراجعه به پلیس از ناپدید شدن دختر 14 ساله‌اش خبر داد و گفت: از وقتی همسرم فوت کرد، رابطه من و دخترم آتوسا نیز به هم خورد. به پیشنهاد خواهرم قرار شد دخترم مدتی با او زندگی کند تا حالش بهتر شود. هنوز چند روزی از رفتن دخترم به خانه عمه‌اش نگذشته بود که خواهرم با من تماس گرفت و از ناپدید شدن آتوسا خبر داد.

در حالی که به دنبال دخترم بودم، خواهرم دوباره تماس گرفت و گفت  گوشی تلفن همراهش، 5 میلیون تومان پول، 3 سکه عتیقه و طلاهایش سرقت شده که به آتوسا ظنین است. خواهرم گفت آتوسا مدتی است که با پسری به نام آرش دوست شده و به احتمال زیاد با همدستی او سرقت و فرار کرده است.

با شکایت پدر آتوسا، به دستور بازپرس محمدرضا صاحب جمعی، دوربین‌های مداربسته اطراف خانه مورد بازبینی قرار گرفت و مشخص شد که آتوسا پس از سرقت سوار خودروی تیبایی می‌شود که سه سرنشین داشته است. با برملا شدن این موضوع، شماره پلاک خودروی تیبا استعلام و هویت مالک آن به نام رضا شناسایی شد. مأموران به سراغ پسر جوان رفته و او مدعی شد که آن روز به درخواست دوستش آرش دختر 14 ساله را با خود برده‌اند.

با اطلاعاتی که رضا در اختیار تیم تحقیق قرار داد، کارآگاهان اداره آگاهی وارد عمل شده و آرش را دستگیر کردند.

او گفت: یک سال و نیم قبل با آتوسا در اینستاگرام آشنا شدم. من به او پیشنهاد دادم که از پدرش جدا شود. به او گفتم پول فراهم کن تا برایت خانه اجاره کنم. آتوسا وضع مالی خوبی داشت و مدام به من پول می‌داد و من هم پول‌ها را خرج تفریح خودم می‌کردم. وقتی او به خانه عمه‌اش رفت و متوجه وضع مالی خوب او شدم، پیشنهاد سرقت از خانه را مطرح کردم.

آرش گفت: بعد از سرقت از او خواستم چند روزی مخفی شود. طلاهای سرقتی را به مادر و خاله‌ام دادم و آنها طلاها را فروختند. مقداری از پول طلاها را به آتوسا دادم و به او گفتم زندگی مخفیانه‌ای برای خودش تشکیل دهد. آتوسا هم قبول کرد و با پول‌ها مرا ترک کرد بعد از آن از سرنوشت دختر نوجوان بی اطلاع هستم و نمی‌دانم او به کجا رفته است.

باتوجه به اظهارات ضد و نقیض پسر جوان و نامشخص بودن سرنوشت دختر نوجوان،  بازپرس شعبه ششم دادسرای امور جنایی پایتخت دستور ادامه تحقیقات در این خصوص را صادر کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +214پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت