اختلال در خطوط متروی تهران و توقف برخی قطارها

العربیه :علی عبدالله پور، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه شنبه 15 آبان با تایید اختلال در خط یک متروی تهران گفت، مشکل بوجود آمده در بخش مدارهای رایانه‌ای این خط بود و با هدف افزایش ایمنی مسافران زمان مسافرگیری در خط یک را افزایش دادیم.

او با اشاره به اینکه بازگشایی مدارس و بارش باران دو علت اصلی شلوغی ایستگاه‌ها و داخل واگن‌های مترو به‌ویژه در خط یک است، به تلویزیون ایران گفت: «ازدحام جمعیت و تعداد زیاد مسافر باعث شده است مردم در سوار و پیاده شدن از قطار‌ها در ایستگاه‌های تقاطعی دچار مشکل شوند.»


بنا به ویدیوهای منتشرشده در رسانه‌های اجتماعی، برخی از مسافران در داخل قطارهای ⁦‪مترو‬⁩ گیر افتادند و به‌دلیل توقف ⁦‪مترو‬⁩ در تونل قادر به بازکردن درهای اضطراری نبودند.

پیشتر برخی سامانه‌های خدمت‌رسانی مانند سامانه هوشمند سوخت‌رسانی در ایران مورد حملات سایبری قرار گرفته بود که توقف خطوط متروی تهران نیز می‌تواند پیامد چنین حملات احتمالی باشد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند