ارسال موشک، رادار و بمب‌های ۵۰۰ کیلوگرمی ایران به ونزوئلا

مجله اسپانیایی زبان «Semana» گزارش داد که یک هواپیمای بوئینگ 747 متعلق به شرکت ایرانی «فارس ایر قشم» با حمل انواع سلاح اخیرا در فرودگاه نظامی «لیبلاتادور» در ایالت «آراگوا» در شمال ونزوئلا به زمین نشسته است.

این محموله سلاح که بخشی از یک عملیات گسترده انتقال اسلحه به ونزوئلا با نام «Escudo Boliviano» بوده، شامل 2000 موشک، 400 بمب، 30 مسلسل سنگین قابل نصب بر هواپیماهای نظامی، 35 رادار و هزاران قبضه تفنگ و مسلسل‌های سبک است.

اسناد ارسال سلاح از ایران به ونزوئلامحموله مذکور شامل مسلسل‌های AK-103 با کالیبر 7.62 ملیمتری، تفنگ‌های آلمانی Masaf، بمب‌های نوع ZAB و RBK با وزن ‌500 کیلوگرم و رادارهای الکترونیکی SABR ،APG-83 و AESA عنوان شده است.

اما مهمترین بخش این محموله مربوط به موشک‌ها است که 1500 عدد موشک هوا به زمین ضد کشتی و ضد تانک از نوع Maverick و 500 موشک دفاع هوایی از نوع AIM-7 و AIM-9X را شامل می‌شود.

مجله مذکور آورده که ژنرال «انریکه لابارادور»، از مقامات بلندپایه وزارت دفاع ونزوئلا طی گزارشی در سه بخش خواستار این سلاح‌ها از ایران برای نیروهای نظامی کشورش شده بود.
مجله Semanaاین مجله افزوده که همزمان با ارسال این محموله، کارشناسان نظامی و امنیتی ایرانی نیز وارد ونزوئلا شده‌اند.

در بخشی دیگر از این گزارش آمده که طبق توافق دوجانبه میان تهران و کاراکاس، تعدادی از نیروهای نظامی ونزوئلا برای آموزش دوره‌های دفاعی و تهاجمی به ایران اعزام شدند.

افزون بر آن، ایران به مدت 6 ماه در ازای دریافت نفت سنگین از ونزوئلا، موادی برای بهبود کیفیت نفت به آن کشور ارسال می‌کند.

پیشتر خبرگزاری رویترز به نقل از پنج منبع آگاه از موافقت ونزوئلا با قرارداد «معاوضه نفتی» با جمهوری اسلامی به‌رغم تحریم بودن هر دو کشور توسط ایالات متحده خبر داده بود.

به گزارش رویترز بر اساس قرارداد امضا شده، ونزوئلا نفت خام فوق‌ سنگین خود را با نفت فوق سبک (میعانات گازی) معاوضه خواهد کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
حتما میخوان مادر چاوز را دستگیر کنن چون احمدی‌نژاد را بوسیده!
‌سه شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۱:۲۳
۴۳
Realman - کالیفرنیا ، ایالات متحده امریکا
بجاش انبه و آناناس گرفتن
‌سه شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۵
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
یه مثال هست که میگه سلمونی ها وقتی بیکار میشن سر همدیگر رو میتراشن. این تحریم، اون تحریم دارن با هم بازی میکنن.
‌سه شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟