جان باختن دختر ۲۲ ساله ای که پدرش او را با بنزین به آتش کشیده بود

ایمان نوابی، پزشک جراح در صفحه اینستاگرام خود نوشته که پدر یک دختر ۲۲ ساله بعد از اطلاع از این که دخترش دوست پسر دارد روی او بنزین ریخته و این دختر با ۸۵ درصد سوختگی جان خود را از دست داده است. او نوشته که پدر این دختر اکنون آزاد است.
 
ایمان نوابی، پزشک جراح از جان‌باختن دختر ۲۲ ساله‌ای خبر داده است که پدرش او را به دلیل داشتن دوست پسر با بنزین آتش زده بود.

آقای نوابی در اینستاگرام خود نوشته است که با وجود تلاش تیم پزشکی و چند مرحله عمل جراجی این دختر جان خود را از دست داد.


به نوشته آقای نوابی، پدر این دختر اکنون آزاد است و قانونی برای دفاع از این دختر جان باخته وجود ندارد.

این پزشک جراح تصاویر تکان دهنده‌ای از آثار سوختگی بر بدن دختر ۲۲ ساله منتشر کرده و نوشته است که جراحی او شامل برداشتن تمام مناطق سوخته و قطع هر دو دست بود.

ایمان نوابی تاکید کرده که چون این بیمار مظلوم بوده وی تصمیم گرفته است داستان او را منتشر کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۸
اقای شاکی - برمن، آلمان

اقای دکتر دم شما گرم ولی تا زمانی که قانون شرع حکمفرماست بانوان ایرانی سرنوشت خوبی ندارند
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۳
۴۵
Democ.IR - تهران، ایران

آقا و خانم با شعور، با فهم، آقای نفهم. که برای سقط جنین نیم هفته ای یقه می درید و سم بر زمین می کوبید که موجود زنده خداوند را کشتند، علی اصغر را کشتند، دستان ابوالفضل را بریدند! در دین شما و در قوانین شرع شما، پدری که به فجیع ترین حالت ممکن یک انسان مستقل و دارای اراده دیگری را تنها به جرم اینکه فرزند گوساله ای چون خودش بوده به آتش می کشد، با داس سر می برد، داخل چاه می اندازند، تجاوز می کند، سم می خوراند، با اسلحه به قتل می رساند و . هیچ مجازات چشمگیری نداشته و تنها به علت جنبه عمومی جرم به 5 تا 9 سال حبس همراه با هواخوری! محکوم می گردد. اسلام، اخلاقیاتش، تربیاتش، احکامش، شرعش و حکومتش متعلق به بشریت نه در زمان حال و نه در همان 1400 سال پیش نیست و وظیفه شماست که ملت خودتان را از این منجلاب و فساد برهانید. این مسیر تنها و تنها از راه زیر سوال بردن و تقدس و جهل زدایی از افکار پوسیده خودتان می گذرد و لاغیر.
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
۵۹
فضول میرزا - استکهلم، سوئد

اسلام رو جمع کنین تا این جهالت های من در آوردی این دین مبین که ولد رو اولیای دم میدونه و سرنوشت فرزند و بود و نبودش رو میسپاره دست ولد، از جامعه براشته بشه!
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
۳۹
siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

این نمی تواند پدر آن دختر مظلوم باشد . پدر بودن فقط با نامیدن نیست . او فقط یک قاتل نیست ، بلکه جنایتکار ظالمی است در لباس پدری است که توسط این رژیم و قوانین اسلامی آن شستشوی مغزی شده است.
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +201رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +135جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +100پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +88هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه