طوفان «شاهین» در هرمزگان و سیستان و بلوچستان

مجتبی خالدی، سخنگوی سازمان اورژانس ایران با بیان اینکه 52 نفر طی دو روز گذشته به مراکز درمانی زابل مراجعه کرده‌اند نیز از بستری شدن سه شهروند در مراکز درمانی این کشور به دلیل طوفان خبر داد.به گزارش خبرگزاری «ایلنا»، به گفته سخنگوی سازمان اورژانس ایران، به دنبال این طوفان، عمده مشکلات مراجعه کنندگان چشمی، تنفسی و قلبی بوده و بیماران پس از دریافت خدمات درمانی لازم، ترخیص شده‌اند.

با نزدیک شدن طوفان حاره‌ای شاهین به مناطق جنوب شرقی، ستاد بحران در ایران در استان سیستان و بلوچستان بالاترین هشدار «سطح قرمز» اعلام کرد.


در همین زمینه معاون استاندار و فرماندار زابل نیز اعلام کرد که طوفان و گرد و غبار ادارات منطقه سیستان را به تعطیلی کشانده است.

وبسایت «کمپین فعالین بلوچ» در همین زمینه نوشت که در پی این طوفان، دو لنج صیادی در اسکله پسابندر شهرستان چابهار غرق و چهار سرنشین آن نیز مفقود شده‌اند.

در گزارش این نهاد حقوق بشری اما به هویت افراد مفقود شده اشاره‌ای نشده است.
منطقه سیستان و بلوچستان به دلیل موقعیت جغرافیایی، همواره در معرض طوفان‌های موسمی است.
طوفان شاهین در استان هرمزگان
طوفان حاره‌ای شاهین که از روز گذشته در استان سیستان‌ و بلوچستان ایران آغاز شده بود، شنبه وارد هرمزگان شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان ضمن تایید این خبر، می‌گوید بارش در بخش لیردف جاسک آغاز شده است.

هواشناسی در اطلاعیه‌هایی خواسته است که تا اطلاع ثانوی هیچ فعالیت دریایی در جنوب سیستان و همچنین شرق هرمزگان انجام نشود.

پیش‌بینی می‌شود این طوفان و بارندگی‌ها تا پایان روز یکشنبه ادامه داشته باشد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +309ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +177ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +155شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید