دورخیز اصغر فرهادی برای اسکار

اعتماد آنلاین : فیلم «قهرمان» بر اساس پیش بینی هالییود ریپورتر در شاخه‌های بهترین فیلم، کارگردانی، فیلمنامه و بهترین فیلم بین‌الملل، از شانس‌های اصلی کسب نامزدی در جوایز اسکار است.

«اسکات فینبرگ» منتقد هالیوود ریپورتر، در اولین پیش‌بینی خود از اسکار ۲۰۲۲، «قهرمان» اصغر فرهادی را در چهار رشته به عنوان شانس  نامزدی دریافت جایزه اسکار معرفی کرده است.


به گزارش ایسنا، او در این مطلب، «قهرمان» را در رشته‌های بهترین فیلم (در جایگاه سوم پس از دو فیلم ریچارد پادشاه و بلفاست)، بهترین کارگردانی (در جایگاه اول)، بهترین فیلمنامه (در جایگاه دوم پس از فیلم بلفاست) و بهترین فیلم بین‌المللی (در جایگاه اول) جزو احتمال‌های نامزدی جایزه اسکار قرار داده است.

همچنین امیر جدیدی برای بازی در این فیلم، در گروه سوم شانس‌های کسب نامزدی در شاخه بهترین بازیگر نقش اول مرد در کنار «فیلیپو اسکاتی» (دست خدا)، «آنتونی راموس» (در ارتفاعات)، «تیم راث»(جزیره برگمان) و «وینستون دوک» (۹ روز) معرفی شده است.

در شاخه بهترین فیلم علاوه بر «قهرمان»، «پادشاه ریچارد»، «بلفاست»، «قدرت سگ»، «تل ماسه»، «C’mon, Cmon»، «کودا»، «اسپنسر»، «دختر گمشده» و «سیرانو» به عنوان پیشتازان شاخه بهترین فیلم جایزه اسکار معرفی شده‌اند و در شاخه بهترین کارگردانی نیز فرهادی در کنار «کنت برانا» (بلفاست)، «جین کمپیون» (قدرت سگ)، «دنیس ویلنوو» (تل ماسه) و «پادشاه ریچارد» (رینالدو مارکوس گرین) پیشتاز کسب نامزدی اسکار هستند. در صورت نامزد شدن «قهرمان» این نخستین باری است که سینمای ایران موفق به کسب نامزدی در شاخه بهترین فیلم و کارگردانی خواهد شد.

«کنت برانا» (بلفاست)، «زاش بالین» (پادشاه ریچارد)، «مایک میلز» (C’mon, Cmon) و «شین بیکر» (موشک سرخ) نیز در کنار اصغر فرهادی نیز شانس‌های اصلی شاخه بهترین فیلمنامه اصلی معرفی شده‌اند.

همچنین بر اساس این پیش بینی، رقبای اصلی «قهرمان» در شاخه بهترین فیلم بین‌الملی سال (فیلم غیرانگلیسی زبان)، فیلم‌های «کوپه شماره ۶» (فنلاند)، «تیتان» (فرانسه)، «بدترین آدنم دنیا» (نروژ) و «دست خدا» (ایتالیا) هستند.

کمپانی پخش آمازون، «قهرمان» را از هفتم ژانویه ۲۰۲۲ در سینماهای آمریکا اکران خواهد کرد.
دورخیز «قهرمان» برای ۳ شاخه جوایز اسکار
«الکساندر ماله-گی» رئیس کمپانی فرانسوی ممنتو پیکچرز که پخش بین‌المللی فیلم «قهرمان» را بر عهده دارد و در کنار اصغر فرهادی یکی از تهیه‌کنندگان این فیلم نیز هست، در گفتگویی با نشریه ورایتی اعلام کرد که این فیلم در فصل جوایز سینمایی علاوه بر شاخه بهترین فیلم بین‌المللی برای کسب جوایز بهترین کارگردانی و فیلمنامه نیز رقابت خواهد کرد.

«ماله-گی» از زمان فیلم «جدایی» تاکنون همکاری نزدیکی با فرهادی داشته  و از اکران فیلم «قهرمان» در فرانسه در ماه دسامبر خبر داد. این فیلم در اولین نمایش جهانی خود در بخش رقابتی جشنواره امسال کن رونمایی شد و توانست جایزه بزرگ هیات داوران را به خود اختصاص دهد.

فیلم «قهرمان» قرار است ار تاریخ ۷ ژانویه ۲۰۲۲ (۱۷ دی‌ماه) در سینماهای آمریکا و از ۲۱ ژانویه از سوی سامانه نمایش آنلاین آمازون پرایم اکران شود.

کمپانی ممنتو پیکچرز علاوه بر فیلم «قهرمان»، پخش بین‌المللی آثار چندین سینماگر مولف از جمله «پاریس، منطقه ۱۳» ساخته «ژاک اودیار»، «بدترین آدم دنیا» به کارگردانی «یواخیم تریه»، «آرتور رامبو» ساخته «لوران کانته»، «آتش در دشت» ساخته «ژیانگ ژی» و «بین دو دنیا» به کارگردانی «امانوئب کاررر» سینماگر فرانسوی را نیز برعهده دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

بقول توماج صالحی، بش..ش به اسکاری که مردمی نباشه.
‌پنجشنبه ۱ مهر ۱۴۰۰ - ۰۰:۵۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • پزشکیان می‌گوید هفت میلیون میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام روی زمین مانده است
  • گوگوش: هنرم را برای روزی می‌گذارم که دیگر در ایران «جمهوری اسلامی» وجود نداشته باشد
  • فاجعه در باشگاه: مرگ دلخراش وزنه‌بردار آماتور هنگام تمرین پرس سینه + ویدیو
  • زیرساخت‌های بارورسازی ابر‌ها در ایران وجود ندارد؛ ابر‌ها در ترکیه می‌بارند خالی به ایران می‌رسند
  • امضای تفاهم‌نامه سازمان بهزیستی و حوزه علمیه برای همکاری در حوزه «سلامت روان»
  • داستان حجاب به کجا می‌کشد؛ «جنگ ترکیبی» یا «تغییر تاکتیک» جمهوری اسلامی؟
  • تلگراف: مادورو از ترامپ خواست در صورت کناره‌گیری، ۲۰۰ میلیون دلار سرمایه‌اش حفظ شود
  • ازدواج دو پسر از فرزندان امرای ارتش به نام سهراب محوی و بیژن صفاری در تهران در سال ۱۳۴۷
  • ویدیوهای طنز روز از «پایان علی خامنه‌ای» تا «یک روز عادی در نیویورک زهران ممدانی»
  • هشدار فرمانده پیشین نیروی هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +250پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +182رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +134برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +126ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +122ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +121مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +115درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +107انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +90همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند