ضبط «محموله مواد مخدر حزب‌الله لبنان» توسط عربستان

العربیه :سرهنگ طلال الشلهوب، سخنگوی وزارت کشور پادشاهی سعودی، پنج‌شنبه، 9 سپتامبر از خنثی سازی یک شبکه تولید و قاچاق مواد مخدر مرتبط با حزب الله لبنان خبر داد.

این شبکه قرار بود از طریق دریا تعداد 451807 قرص آمفتامین را به سعودی قاچاق کند.


شبکه مذکور با ارسال محموله خود از لبنان به نیجریه، قصد داشت این قرص‌ها را با جاسازی درون تجهیزات مکانیکی به مقصد پادشاهی سعودی ارسال کند، اما با هماهنگی مقامات کشور نیجریه این محموله کشف و ضبط شد.
کشف مواد مخدر از مبدا لبنان به سعودی
به گزارش «واس»، خبرگزاری رسمی سعودی، سخنگوی وزارت کشور سعودی با اشاره به همکاری با نیجریه در کشف و توقیف مواد مخدر، تاکید کرد که پادشاهی سعودی با اقدامات جنایتکارانه‬‌ای که امنیت کشور و جوانان آن را از طریق ارسال مواد مخدر تهدید می‌کند، به‌شدت برخورد خواهد کرد.

وزارت کشور پادشاهی سعودی ژوئن گذشته نیز در اعلامیه‌ای گفته بود که قاچاق 14.4 میلیون قرص مواد مخدر توسط یک کامیون از مبدا لبنان را ناکام کرده است.

این محموله بزرگ پس از آن کشف شد که سعودی از 23 آوریل به‌دلیل ضبط بیش از 2 میلیون قرص در یک کامیون حامل میوه از لبنان، ورود هر گونه سبزیجات و میوه از مرز زمینی با این کشور را منع کرده بود.
خط قرمز

در همین رابطه، وزیر کشور سعودی خاطر نشان کرد که امنیت پادشاهی سعودی، خط قرمز ما است.

بیانیه وزارت کشور سعودی افزوده است که نهادهای ذی‌ربط، افزایش عملیات قاچاقچیان مواد مخدر در لبنان علیه سعودی را رصد کرده‌اند.

در ادامه این بیانیه آمده است: «مسئولان لبنانی می‌بایست ضمانت‌ لازم برای توقف پیوسته و سیستماتیک قاچاق مواد مخدر به سعودی ارائه دهند.»

وزارت کشور سعودی تاکید کرده که مقامات مربوطه تمامی محموله‌های وارداتی از لبنان را زیر نظر قرار دارند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +158حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +125سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +116حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +113کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +106«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +104رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +89پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +85لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +84نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +82مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت