مقام اسرائیلی :ممکن است ایران در زمستان دنیا را غافلگیر کرده، بگوید بمب اتمی را ساخته است

رادیو پیام اسرائیل :سفیر پیشین اسرائیل در ایالات متحده، مایکل اورن، با انتشار یک مقاله تحلیلی در روزنامه “ییسرائیل هیوم” (اسرائیل امروز) ارزیابی کرد که در زمستان پیش رو، رژیم ایران ممکن است دنیا را غافلگیر سازد و به ناگهان اعلام دارد که توانسته است نخستین بمب هسته ای خود را بسازد.

مایکل اورن که در سمت سفیر اسرائیل در واشنگتن، از جمله ماموریت داشته تلاش های اتمی رژیم ایران را به دقت دنبال کند و همچنین پس از پایان دوران ماموریت خود، یک دوره هم نماینده پارلمان اسرائیل بوده، در مقاله خود ارزیابی کرده که اگر تلاش های بین المللی برای متوقف ساختن برنامه های اتمی رژیم ایران نتیجه ندهد، امکان حمله هوایی اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران بسیار بالا خواهد گرفت.


این تحلیلگر می گوید که انجام حمله هوایی در شرایط بد جوی در زمستان، کار درستی نیست و بنابراین، اگر ارتش اسرائیل قصد حمله نظامی دارد، باید پیش از فرا رسیدن فصل باران و توفان در منطقه باشد.

مایکل اورن می نویسد که اگر قرار باشد رژیم ایران دنیا را غافلگیر سازد و ساخت نخستین بمب هسته ای خود را اعلام کند، این اقدام را در فصل زمستان انجام خواهد داد، زیرا در این فصل انجام عملیات هوایی، آن هم از فاصله بیش از یک هزار کیلومتری بین اسرائیل و ایران، بسیار دشوار خواهد بود.

مایکل اورن نوشت که حتی اگر ایالات متحده تصمیم به حمله مستقل بگیرد و یا در حمله از جانب اسرائیل نقشی به عهده داشته باشد، همین مشکل نامساعد بودن هوای زمستانی وجود خواهد داشت.

سفیر پیشین اسرائیل در ایالات متحده تائید می کند که در ماه های اخیر رژیم ایران اورانیوم غنی شده به مقدار کافی ذخیره کرده که بتواند به ساخت یک یا دو بمب هسته ای روی آورد.

آشنایان امور می گویند که علی خامنه ای هنوز دستور ساخت بمب را صادر نکرده و سیاست رژیم آن است که به آستانه ساخت برسد و با این توان بالقوه، بکوشد از دولت های غربی، اسرائیل و ایالات متحده باج گیری کند.

مایکل اورن در ادامه مقاله تحلیلی خود، عملکرد دولت و ارتش آمریکا در خروج از افغانستان و همچنین بی پاسخ گذاشتن تعرضات گروههای مزدور رژیم ایران در عراق را باعث دلگرمی و گستاخی هرچه بیشتر رژیم ایران در رابطه با مذاکرات برجامی و برنامه های موشکی و تهاجمی دانسته است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
صحت خواب! زمستان پارسال ساختند. پس فکر کردین چطور کرونا رو شکست دادن.
شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۲:۵۸
۵۲
مسعود راستگو - تهران، ایران
مقام اسرائیلی برو بمیر بابا. عمر کشور شما فقط 100 ساله بمب هسته ای دارین برا ایران با اون عظمت تاریخی و ملی تعیین تکلیف نکنین.
شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۴:۳۱
۳۴
colombo - پاریس، فرانسه

آنروز‌ که‌ اسرائیل‌ بمب‌ اتمی‌ ساخت‌ دنیا‌ غافلگیر‌ نشد‌ چون‌ تابستان‌‌ بود‌ و‌ نه‌ زمستان؟ چرا‌ مانند‌ سگ‌ از‌ ایران‌ میترسی؟‌ احساس‌ مینمائی‌ حیاتت‌ به‌ پایان‌ رسیده‌ و‌ مماتت‌ فرا رسیده؟
شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۵:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +142برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +133ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +112انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +85آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +82هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه