کلاهبرداری یک زن در پوشش بازرس وزارت بهداشت

 زن جوان که در پوشش بازرس وزارت بهداشت از 3 داروخانه بیش از یک میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود، توسط پلیس پیشگیری تهران بزرگ دستگیرشد.

به‌گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، رسیدگی به این پرونده با تماس یکی از متصدیان داروخانه در محدوده خیابان ابوذر با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 آغاز شد. متصدی داروخانه به مأموران گفت: زن جوانی با حضور در داروخانه ادعا می‌کند که بازرس وزارت بهداشت است و قصد بازرسی از داروخانه را دارد ولی در حین بازرسی به بهانه‌های مختلف پیشنهاد دریافت پول می‌دهد.

پس از اظهارات شاکی بلافاصله اکیپی از مأموران کلانتری 161 ابوذر برای بررسی موضوع به نشانی اعلام شده رفتند و در بررسی‌های مأموران مشخص شد که مدارک همراه این زن جعلی بوده و او بازرس وزارت بهداشت نیست.

سرهنگ «جلیل موقوفه ای» رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در این باره گفت: پس از آن که برای مأموران محرز شد که وی بازرس وزارت بهداشت نیست، متهم بازداشت و به کلانتری ابوذر منتقل شد و در همان بازجویی‌های اولیه به 3 فقره اخاذی به‌همین شیوه از متصدیان داروخانه‌ها اعتراف کرد و در همین رابطه با تلاش پلیس هر 3 مال باخته شناسایی شدند.

کارشناسان ارزش کلاهبرداری‌ها را یک میلیارد ریال اعلام کرده‌اند و متهم با دستور قضایی برای کشف سایر جرایم مشابه در اختیار پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +122امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +113حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +108حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +99کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +85رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +77رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • +76لحظه شکار کودک‌آزار قاتل! ویدئویی از کشته شدن او چند ساعت پس از آزادی از زندان