مرد دوزنه معروف دنیای مجازی از مشکلات چند همسری می گوید

مرد دو همسره خبرساز در اینستاگرام، نتوانست همسرانش را راضی نگه دارد.

مرد دو همسره به نام علی شکارچی که این روزها در اینستاگرام با گذاشتن پست‌های جنجالی در فضای مجازی جلب توجه می‌کند، این بار ویدئویی با مضمونی متفاوت‌ از وی و همسرانش منتشر شده است که در آن به مشکلات زناشویی چندهمسری پرداخته و واکنش‌های کاربران بسیاری را به دنبال داشته است.

در این ویدئو این مرد جوان از همسران خود می‌خواهد مشکلات زندگی با یکدیگر را شرح دهند. یکی از آنها از تمیزی منزل، پخت و پز کردن و شستن ظرف‌های نیمه کاره گلایه می‌کند و در ادامه از عدم تفاهم برای نشستن بر صندلی جلو خودرو شاکی است. همسر دوم از عدم ابراز علاقه جلوی همسر دیگر شکایت دارد و از تنها نبودن با مرد زندگی‌اش شکایت می‌کند. او حتی آرزوی تنها بیرون رفتن با همسرش را در سر می‌پروراند.
اما این مرد دو زنه آنان را به مدارا دعوت کرده و کلید مشکل اجرای عدالت در میان همسرانش را در دستان خود می‌بیند.

تعدادی از کاربران با انتقاد از مرد دو زنه، وی را غیرقابل تحمل و غیرعادی می‌خوانند و بر این باورند رفتار اعضای این خانواده عاقلانه نیست و می‌توانند برای سایرین نیز الگوی بدی باشند. جمعی از کاربران برقراری عدالت در بین همسران موثر می‌دانند اما برخی از کاربران دو همسره بودن این مرد را باور نمی‌کنند و این مرد را به بازی دادن مردم متهم کرده‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۸
hassan5 - تهران، ایران

هر وقت مردی پیدا شد که با همسر دوم( همزمان) زن خودش کنار بیاید ، زنی هم پبدا خواهد شد که با رضایت هوو داشته باشد
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
۴۶
الفارد - وردینگ، انگلستان
ماشالاه‌ پهلوون!. ماشالاه فتح قله های افتخار! . ما که‌ از پس‌ یکی هم بر نمی‌آییم! اما ماشالاه! ماشالاه به این اشتها !. و هزار و یه ماشالاه دیگه!
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • تمسخر بی‌شرمانه جان‌باختگان معترض توسط مجری صداوسیما + ویدیو
  • سوتی یک خبرگزاری از انفجار یک خانه در بندرعباس: فرد مجروح روی برانکارد لباس نظامی به تن دارد
  • سفیر آمریکا در اسرائیل خطاب به ایرانیان : حرف ترامپ را جدی بگیرید، او به وعده‌اش عمل خواهد کرد
  • تصاویر: هدی کتان (هدی بیوتی ) که با طرفداری از حکومت خشم ایرانیان را برانگیخت
  • سلاح‌های عجیبی که برای جنگ ساختند؛ از خواندن ذهن تا جاسوسی گربه‌ها، بشقاب پرنده و سلاح‌های ماکروویوی
  • بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • شجاعت بی‌نظیر یک معترض ایرانی در مشهد؛ با دستهای باز در مقابل نور لیزر اسلحه‌های ماموران