مرگ دلخراش دختر ۶ ساله در پی قطع و وصل مکرر برق

بازی کودکانه‌شان، شادی‌ها و خنده‌هایشان در عرض چند ثانیه محو شد. صدای خنده‌ها به صدای فریاد‌های تلخ تبدیل شد. نازنین دیگر نمی‌خندید و دوستانش هم فریاد می‌کشیدند. دختربچه ٦ ساله با وصل شدن برق‌ها ناگهان پرت شد و روی زمین افتاد.

بچه‌ها جیغ کشیدند و خانواده‌ها سر رسیدند. اما دیگر دیر شده بود. نازنین که به کولر تکیه داده بود، درست همزمان با وصل شدن برق، در آن ظهر شوم خشک شد و جان داد. حالا خانواده داغدار شاکی هستند. از مقصران این مرگ هولناک شکایت کرده‌اند. آن‌ها اداره برق و قطعی برق این روز‌ها را دلیل اصلی مرگ تلخ دخترشان می‌دانند.


ماجرا به روز ١٦ تیر ماه برمی‌گردد. ساعت ١٥:٣٠ ظهر بود. برق منطقه رفته بود. نازنین و دوستانش به پشت‌بام رفته بودند تا با هم بازی کنند.
 
پشت‌بام آن ساختمان چهار طبقه که اکثرا همگی با هم فامیل و از بستگان نزدیک بودند. نازنین و دوستانش روی پشت‌بام بازی می‌کردند که ناگهان صدایی وحشتناک همه اهالی ساختمان را به پشت‌بام کشاند. صدایی درست همزمان با وصل شدن برق؛ نازنین قربانی شده بود.

بلافاصله مرگ تلخ این دختربچه به مأموران کلانتری ١٥١ یافت‌آباد اطلاع داده شد. همزمان موضوع به واحدی، بازپرس شعبه ١١ دادسرای جنایی پایتخت نیز مخابره شد. با اعلام این خبر بازپرس جنایی همراه تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی راهی بیمارستان شدند.
 
آن‌ها دریافتند پیکر نیمه‌جان دختر ٦ ساله که دچار برق‌گرفتگی شده بود، برای درمان به بیمارستان منتقل شده است. پس از آن، تیم پزشکی تلاش زیادی برای نجات جان او انجام دادند، اما درنهایت دختر خردسال روی تخت بیمارستان به کام مرگ رفت.

بلافاصله تحقیقات در این رابطه آغاز شد. مأموران دریافتند که دختربچه فوت‌شده زمانی که برق خانه‌شان می‌رود همراه تعدادی از بچه‌های همسایه برای بازی به پشت‌بام می‌رود. لحظه حادثه نیز به کولر تکیه داده بود که برق منطقه وصل شده و او دچار برق‌گرفتگی می‌شود.
بازی تلخ کودکانه
خانواده این دختربچه که حال‌وروز خوبی نداشتند و از این ماجرا شوکه بودند، در تحقیقات شکایت خود را مطرح کردند. آن‌ها به پلیس و بازپرس گفتند: «محل زندگی ما ساختمان مسکونی چهار طبقه است. هفت واحد در این ساختمان وجود دارد.
 
در همه واحد‌ها اکثر فامیل نزدیک هستیم که زندگی می‌کنیم. برای همین رفت‌وآمد زیادی با هم داریم. بچه‌هایمان هم مرتب با هم بازی می‌کردند. تا اینکه ظهر روز حادثه برق‌های محل رفت. ما هم به همراه تعدادی از همسایه‌ها به طبقه چهارم رفتیم. در خانه یکی از بستگان بودیم و صحبت می‌کردیم.
 
همزمان بچه‌ها نیز به پشت‌بام رفتند تا با هم بازی کنند. چون خودمان طبقه چهارم بودیم، قبول کردیم. آن‌ها داشتند بازی می‌کردند. صدایشان را می‌شنیدیم. در یک لحظه برق آمد. همان زمان صدای وحشتناکی شنیدیم. بعد صدای بچه‌ها آمد که درخواست کمک می‌کردند.»
شکایت از اداره برق
آن‌ها در ادامه صحبت‌هایشان گفتند: «بلافاصله همراه همسایه‌ها به پشت‌بام رفتیم. من و همسرم دیدیم که دخترم در گوشه‌ای روی زمین افتاده است. بی‌هوش بود. اول فکر کردیم هنگام بازی زمین خورده است. اما وقتی از بچه‌ها سوال کردیم، گفتند که همزمان با وصل شدن برق، نازنین هم به گوشه‌ای پرت شد. فهمیدیم برق کولر او را گرفته است.
 
به سرعت دخترمان را به بیمارستان رساندیم، اما به خاطر قطع و وصل شدن ناگهانی برق دخترمان را از دست دادیم. برای همین از اداره برق به خاطر مرگ دخترم شکایت داریم. این قطعی و وصل شدن برق‌ها باعث ایجاد نوسانات شده و دخترم را به همین راحتی به کام مرگ کشانده است.
 
به همین دلیل از مقصران حادثه که فکر می‌کنیم اداره برق باشد، شکایت داریم.» این در حالی است که بچه‌های ساختمان که شاهد ماجرا بودند نیز این صحبت‌ها را تأیید کردند. آن‌ها که همگی از این ماجرا شوکه بودند، در تحقیقات به مأموران گفتند: «وقتی برق رفت، ما برای بازی به پشت‌بام رفتیم. با هم بازی می‌کردیم، نازنین هم در گوشه‌ای به یکی از کولر‌ها تکیه داده بود. ناگهان او چند متر آن طرف‌تر پرت شد. خیلی ترسیدیم و فریاد زدیم تا خانواده‌هایمان رسیدند.»
بررسی کارشناسان
با این اظهارات به دستور بازپرس، جسد دختر فوت‌شده برای انجام آزمایش‌های لازم به پزشکی‌قانونی فرستاده شد. همچنین با توجه به شکایت اولیای‌دم از اداره برق قاضی مصطفی واحدی پرونده را برای بررسی در اختیار کارشناس دادگستری قرار داد.

قرار شد در بررسی کارشناسان مشخص شود که علت این حادثه قطع و وصل ناگهانی برق بوده یا اینکه ایراد از نقص فنی کولر بوده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +215پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت