حفظ ایمنی مواد غذایی هنگام قطع مکرر برق

یکی از بزرگترین نگرانی‌ها در هنگام قطع طولانی‌مدت برق ایمنی مواد غذایی داخل یخچال و فریزر است.

به گزارش بیزینس‌اینسایدر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در ایالات متحده (CDC) چند نکته ساده برای سالم و تازه نگه‌داشتن مواد غذایی در هنگام قطع برق را ذکر کرده است:


یکی از مهم‌ترین کارهایی که می‌توانید در هنگام قطع برق انجام دهید، این است که تا جای ممکن درهای یخچال و فریزر را بسته نگه دارید.

طبق اعلام وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) در صورت قطع برق، یک یخچال بسته تا چهار ساعت سرد می‌ماند و یک فریزر بسته اگر نیمه‌پر باشد، تا ۲۴ ساعت و اگر هم پر باشد، ۴۸ ساعت دمای خود را حفظ می‌کند.

دماسنج‌های لوازم خانگی را داخل یخچال و فریزر بگذارید. یخچال شما باید زیر ۴.۴ درجه سانتیگراد و فریزر منفی ۱۸ درجه سانتیگراد باشد. نگه‌داشتن دماسنج‌های خانگی در داخل یخچال و فریزر یک روش عالی برای پیشگیری از فساد مواد غذایی در صورت قطع برق است.

وزارت کشاورزی آمریکا همچنین توصیه می‌کند که بطری‌های آب را در فریزر خود نگه‌دارید تا یخ بزنند. این امر نه‌تنها به سردتر نگه داشتن غذاهای منجمد کمک می‌کند، بلکه در صورت آلوده‌شدن منابع آب، آب آشامیدنی تازه‌ای نیز خواهید داشت.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) نیز توصیه می‌کند در صورت پیش‌بینی قطعی برق تمام مواد غذایی قابل انجماد را در فریزر خود قرار دهید. این کار باعث می‌شود تا مواد غذایی برای مدت‌زمان طولانی‌تری در دمای مطمئن نگه داشته شود. خوراکی‌هایی مانند شیر، گوشت و ... که بلافاصله نیازی به آنها ندارید را با خیال راحت به فریزر منتقل کنید.

هر غذایی که بیش از دو ساعت در معرض دمای بالاتر از ۴.۴ درجه سانتیگراد یا بیش از یک ساعت در دمای بالای ۳۲ درجه سانتیگراد باشد، باید دور ریخته شود. هرگز طعم و مزه غذا را برای تعیین خطر فاسد شدن آن نچشید. وقتی شک دارید، آن را دور بیندازید

مواد غذایی فاسدشدنی داخل یخچال (گوشت، ماهی، میوه‌ها و سبزیجات خردشده، تخم‌مرغ، شیر و ...) را پس از ۴ ساعت قطعی برق بیرون بریزید. هر غذایی را با بو، رنگ یا بافت غیرمعمول دور بیاندازید.

مواد غذایی مانند قوطی حبوبات و سبزیجات می‌توانند دو تا پنج سال در قفسه آشپزخانه دوام داشته باشند. سایر کالاهای اساسی که برای مدتی دوام می‌‌آورند، شامل کره بادام‌زمینی، برنج، بلغور، جو دوسر و حبوبات خشک هستند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیفنس نت‌ورک: آمریکا اطلاعات کمک‌های چین به برنامه موشکی جمهوری اسلامی را روزانه به اسرائیل می‌دهد
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • طراحی‌های این مهندسان مشکلات واقعی را بی سرو صدا حل می‌کنند
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود