صحبت‌های عجیب یک مسئول در عیادت از مجروحان واژگونی اتوبوس خبرنگاران

ایران وایر : ابراهیم نژادرفیعی، خبرنگار تسنیم از جمله آسیب دیدگان واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران، می‌گوید یکی از مسئولان جمهوری اسلامی در عیادت از او گفته‌ است: «احیای دریاچه ارومیه دو شهید لازم داشت.»

این خبرنگار در حساب کاربری خود در اینستاگرام  عبارت‌هایی را از صحبت‌های مسولان در زمان عیادت از افراد حادثه دیده در واژگونی  اتوبوس خبرنگاران نوشته است.


او با اشاره به اینکه برای عیادت اکثر مقامات بلندپایه استان آذربایجان غربی و برخی مقامات ملی حضور یافتن، نوشت: «من نیز از فرصت استفاده کردم و به هر کدام به اندازه مسئولیتی که در رخ‌داد داشتند انتقاد کردم و بعضا جواب عجیب شنیدم که به دلیل عدم اجازه برای انتشار صرفا به گوشه ای از صحبت‌های آن‌ها بدون ذکر نام فرد اشاره می‌کنم: احیای دریاچه دو شهید را لازم داشت، راننده ترسیده و حول کرده بود ما نیز نمی‌دانیم چرا با دستی ریتایرد یا حداقل معکوس کشیدن خودرو رو متوقف نکرد؟، من نیز در آن جاده تصادف کرده بودم، این جاده برای سواری هم مناسب نیست چه برسد به اتوبوس اما...، شما به فکر بهبودی خودتان باشید!»

روز چهارشنبه اتوبوس حامل تعدادی از خبرنگاران حوزه محیط‌زیست که برای بازدید از تونل «کانی سیب» به استان آذربایجان غربی سفر کرده بودند، در نزدیکی شهرستان «نقده» واژگون شد.

«مهشاد کریمی»، خبرنگار «ایسنا» و «ریحانه یاسینی»، خبرنگار «ایرنا» در این حادثه جان خود را از دست دادند.

در این حادثه بیش از ۲۰ نفر نیز مصدوم شدند که نژادرفیعی یکی از این افراد بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۶
Darknet - لندن، انگلستان

به تعداد متنابهی عوضی، وطن فروش، بی شرف، دروغ گو، ریا کار، بی نام..، لاف زن، احمق، دزد، مال مردم خور، بی غیرت، گنده ...، نفهم، اراذل و اوباش برای تبلیغات نظام جمهوری اسلامی نیازمندیم. پیش شرط استخدام فعالیت در فضای مجازی، به هجو کشیدن مشکلات روزمره مردم و آدم فروشی میباشد. قاتلین و دزدان مسلح سابقه دار در اولویت هستند. خبرمالانی که از جمهوری اسلامی یکپارچه دفاع کردند، حالا نوش جان کنند.
جمعه ۴ تیر ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا