وسیله ای جالب برای متوقف کردن سکسکه

العربیه :سکسکه، حالتی آزاردهنده است که در اکثر موارد فرد را در شرایط نامناسبی قرار می‌دهد.

برای رهایی از سکسکه، تاکنون راه‌ حلهای بسیاری از جمله نوشیدن آب سرد، گاز گرفتن لیمو، نفس نکشیدن برای چند ثانیه و حتی برخی منابع پزشکی از جمله مجله پزشک خانواده کانادایی، درمان‌های سخت‌تری مانند استنشاق فلفل جهت ایجاد عطسه یا نوشیدن سرکه، ارائه دادند.


به گزارش روزنامه «تلگراف» بریتانیا، یک پزشک آمریکایی در تگزاس راه حلی آسان و کم‌هزینه برای رهایی از سکسکه پیدا کرده است.

طبق گزارش این روزنامه، علی سیفی، استادیار مرکز علوم بهداشتی دانشگاه تگزاس در «سان آنتونیو»، ابزاری به نام «هیک‌اوی»، اختراع کرده که سکسکه را متوقف می‌کند . این ابزار شبیه «نی» نوشیدن نوشابه یا آبمیوه که در یک قسمت آن، دهانه مخصوص و در قسمت دیگر آن سوپاپ کوچکی قرار دارد.
استفاده از این «نی» برای نوشیدن باعث تحریک عصب میان‌بندی «فرنیک» و «واگ» که مسئول سکسکه هستند، می‌شود و به مغز اجازه تنظیم دوباره می دهد.

سیفی گفت ابزار به راحتی کار می‌کند و اثر آن تا چند ساعت ادامه می‌یابد.
طبق گزارش این روزنامه، آزمایش نشان داد، 90 درصد از افرادی که دچار سکسکه شده بودند، با استفاده از این ابزار جدید بهبود یافتند.

این پژوهش که روی 249 نفر انجام شد، نشان داد که این ابزار در بهبودی وضعیت آنها موثر بود.
وب‌سایت آمازون
وب‌سایت «آمازون»، نیز در گزارشی گفته است که اکثریت قریب به اتفاق مشتریان گفتند که ابزار «هیک‌اوی»، نتایج بهتر و کاربرد راحت‌تری نسبت به سایر روش‌های قبلی داشته است.

آمازون که اکنون فروشنده این ابزار است، از طریق بررسی نظرات مشتریان خود گفته است که اکثریت مشتریان از این ابزار راضی هستند و 69 درصد در ارزیابی کیفیت ابزار، آن را در سطح «پنج ستاره» توصیف کردند. هیک‌اوی، در حال حاضر به قیمت 14 دلار به فروش می‌رسد.

به گفته پزشکان، سکسکه ناشی از انقباضات مکرر دیافراگم است و صدای «هیک» از تارهای صوتی که به طور همزمان بسته می‌شود، خارج می‌شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ناجیان بی‌دفاع؛ آتش‌نشانانی که برای حمایت از معترضان خود را سپر گلوله کردند
  • زندانی پیشین فرانسوی در ایران: سخاوتمندترین، مهمان‌نوازترین و مهربان‌ترین مردمی هستند که دیدم
  • جعفر پناهی در جشنواره برلین: مردم در ایران حتی نمی‌توانند سوگواری کنند
  • سپاه، پدافند هوایی و تاسیسات موشکی: اهداف احتمالی در حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
  • مهدی نصیری: مردم ایران و شاهزاده در پی استقرار پادشاهی مشروطه‌اند
  • گزارش کامل روزنامه «استرالیَن» از زندگی آزاد هانیه صفوی، دختر یحیی رحیم صفوی، فرمانده ارشد سپاه در استرالیا
  • دیپلماسی یا درگیری؟ کارشناسان: احتمال صلح یا جنگ بین ایران و آمریکا «برابر» است
  • شوخی با ترامپ؛ اگر ترامپ به جای آمریکا کشور دیگری از جمله ایران به دنیا می‌آمد اسمش و ظاهرش چطور بود؟
  • پیام کاخ سفید به مناسبت چهلم کشتار معترضان: رژیم ایران بداند که دونالد ترامپ به آنچه می‌گوید، متعهد است
  • نتانیاهو: اگر تهران حمله کند پاسخ ما غیرقابل تصور خواهد بود