جنایت مرد خیاط به خاطر توهم شیشه

مرد خیاط که به خاطر توهم ناشی از مصرف شیشه همکارش را با پنج ضربه چکش به قتل رسانده بود دستگیر شد.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، چند روز قبل مأموران پلیس ملارد در جریان کشف جسد مردی در یک خیاط خانه قرار گرفتند. با شروع تحقیقات مشخص شد جسد متعلق به مردی به‌نام رضا است که در آن محل خیاطی می‌کرده است. در ادامه بررسی‌ها صاحب مغازه به مأموران گفت مدتی بود که مغازه‌ام را به مردی به‌نام وحید اجاره داده بودم. اما چند روزی بود که وحید مغازه را تعطیل کرده بود و هرچه با تلفن وحید تماس می‌گرفتم جواب نمی‌داد از طرفی یک مغازه خیاطی نیز مقابل مغازه ما بود که مردی به‌نام رضا در آنجا کار می‌کرد و همسایه‌ها گفتند او نیز مدتی است مغازه‌اش تعطیل است و خبری از او ندارند چون ماجرا برایم مشکوک و نگران‌کننده بود تصمیم گرفتم در مغازه را بشکنم و ببینم چه خبر است. که وقتی وارد شدم جسد رضا مرد 61 ساله را در مغازه‌ام پیدا کردیم. پس از انتقال جسد به پزشکی قانونی مشخص شد وی با جسمی نوک تیز و برنده به قتل رسیده است. از آنجا که تنها مظنون این حادثه وحید بود ردیابی‌ها برای دستگیری وی آغاز شد و در نهایت مأموران کلانتری 12 مارلیک او را شناسایی و پس از تعقیب ومراقبت این مرد 48 ساله را دستگیر کردند.

وحید پس از انتقال به اداره پلیس آگاهی در نخستین بازجویی‌ها به قتلی که مرتکب شده بود اعتراف کرد و گفت: رضا مدتی قبل ازمن سرقت کرده بود او همیشه مرا اذیت می‌کرد آن روز شیشه مصرف کرده بودم و حال خوبی نداشتم به همین خاطر تصمیم گرفتم او را به قتل برسانم بنابراین رضا را به مغازه‌ام دعوت کردم و در یک فرصت مناسب با پنج ضربه چکش به سرش او را کشتم بعد هم مغازه را بسته و فرار کردم.

در ادامه مشخص شد موضوع سرقت صحت نداشته است و متهم تحت تأثیر توهم ناشی از مصرف شیشه فکر می‌کرده مقتول وسایل خیاطی او را از مغازه‌اش سرقت می‌کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
Tony Arzenta - کی یف، اوکراین
آن روز شیشه مصرف کرده بودم و حال خوبی نداشتم به همین خاطر تصمیم گرفتم او را به قتل برسانم ، و رفتم به رییسی رای بدم
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۶:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +215پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت