شرکت نواواکس از تولید واکسن جدید کرونا با اثربخشی ۹۳ درصدی خبر داد

 واکسن تولیدی شرکت نواواکسیورونیوز :شرکت نواواکس می‌گوید واکسنی تولید کرده که بیش از ۹۰ درصد در مقابل انواع مختلف ویروس کرونا موثر است.

این شرکت در مطالعه و پژوهشی که روی نزدیک به ۳۰ هزار داوطلب در ایالات متحده آمریکا و مکزیک انجام داده به این نتیجه دست یافته است.


نتایج امیدوارکننده این شرکت موجب شده تا احتمال صدور مجوز تولید اضطراری واکسن کووید-۱۹ در سه ماه سوم سال ۲۰۲۱ افزایش یابد.

مسئولان شرکت نواواکس می‌گویند واکسنی که تولید کرده‌اند بیش از ۹۳ درصد در برابر انواع مختلف ویروس کرونا موثر بوده است.

تولید این واکسن‌ها بر پایه پروتئین است و در آن از قطعات خالص ویروس برای تحریک پاسخ ایمنی بدن استفاده می‌کنند. تولید واکسن‌های مبتنی بر پروتئین از روش‌ معمول برای تحریک پاسخ ایمنی بدن بهره می‌برند و از همین روش برای تولید واکسن‌های دیگری همچون سیاه سرفه و زونا نیز استفاده شده است.

دکتر گریگوری گلن، رئیس تیم تحقیق و توسعه شرکت نواواکس در این خصوص به خبرگزاری رویترز تاکیده کرده که واکسن این شرکت در مقابل انواع جهش یافته ویروس کرونا که در برزیل، آفریقای جنوبی و هند نیز مشاهده شده نیز جواب داده است.

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که واکسن نواواکس روی افراد در معرض خطر ابتلا به عفونت شدید ۹۱ درصد و در پیشگیری از ابتلا به موارد متوسط کرونا ‌۱۰۰ درصد اثربخشی دارد. دکتر گلن می‌گوید این واکسن تقریبا ۷۰ درصد در برابر انواع گونه‌های کرونا که نواواکس قادر به شناسایی آنها بوده، اثربخش خواهد بود.

آقای گلن همچنین تاکید کرد که «بسیار مهم است واکسن بتواند بدن را در مقابل ویروسی که دائما در حال تغییر شکل است، محافظت کند.»

نتایج پژوهش‌های نواواکس نشان داده که این واکسن عوارض چندانی نداشته و تنها در مواردی سردرد، خستگی و درد عضلانی گزارش شده که همه این موارد خفیف بوده است. البته تعداد کمی از کسانی که این واکسن را دریافت کرده‌اند عوارض جانبی شدید‌تری را تجربه کرده‌اند.

این شرکت می‌گوید همچنان در مسیر تولید ۱۰۰ میلیون دوز در ماه در پایان سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱ و ۱۵۰ میلیون دوز در ماه در سه ماه چهارم سال ۲۰۲۱ است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اف-۲۲ها در آسمان و تاماهاوک‌ها در دریا؛ آمریکا چگونه ماشه را می‌کشد؟
  • اعتراف رئیس حفاظت اطلاعات سپاه به هدف قرار دادن بیش از ۱۵ هزار شهروند جهت پیشگیری از اعتراضات
  • هجوم هزاران ماهیگیر به رودخانه‌ای در نیجریه برای صید بزرگترین ماهی + ویدیو
  • سی‌ان‌ان: اسرائیل در حالت آماده‌باش کامل؛ احتمال حمله مشترک با آمریکا به ایران در روزهای آینده
  • وزارت خارجه آمریکا برای ۱۸ مقام جمهوری اسلامی و خانواده‌شان محدودیت ویزا وضع کرد
  • وزارت کشور استرالیا درباره دختر رحیم‌صفوی: در صورت تهدید امنیت ملی، ویزا لغو یا رد می‌شود
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا از ۲ اسفند برای حمله آماده است؛ ترامپ هنوز دستور نداده
  • برندگان جوایز بهترین تک عکس مسابقه جهانی سونی در ۱۰ شاخه؛ از معماری و سبک زندگی تا حیات‌وحش و سفر
  • وال استریت ژورنال: آمریکا هدف قرار دادن رهبران ایران و سایت‌های هسته‌ای را بررسی می‌کند
  • ویدیوی سخنان کریستیان امانپور که موجب حمله کلامی چند فعال ایرانی به وی شد