گاف های سران جمهوری اسلامی : وقتی خمینی مسجد عمر را با مسجد الاقصی اشتباه گرفت

رادیو پیام اسرائیل :انتقادهای گزنده محمود احمدی نژاد از عملکرد رژیم، و افشاگری های او درباره ابعاد فساد و ضعف و بی کفایتی در این رژیم که در حال فروپاشی است، بازتاب گسترده ای داشت. البه پرسش در آن است که چرا وقتی احمدی نژاد ریاست جمهوری را به دست داشت، این افشاگری ها را نکرد و یا برای رفع کاستی ها به اقدام دست نزد.

ولی برخی از این افشاگری ها نشان می دهد که ادعاهای احمدی نژاد همانند رفتار کودکی است که اسباب بازی را از دستش گرفته اند و حالا او زمین و زمان را محکوم می کند.


ولی بی مناسبت نیست به یک گاف بزرگ این رئیس جمهوری پیشین حکومت ایران اشاره کنیم و این آن که، احمدی نژاد گفت که چگونه ممکن است اسرائیل از سقف مکانی در تورقوزآباد می شود و هزاران سند را توی کامیون می گذارد و با خود می برد و آب از آب تکان نمی خورد.

یک اشتباه لپی کرد این مقام افشاگر ناکارآمدی های حکومت. او تورقوز آباد را با شورآباد اشتباه گرفت. در تورقوز آباد، اسرائیل فاش ساخت که عملیات رادیواکتیو صورت گرفته بود و آژانس بین المللی نیز پس از بازرسی ها تایید کرد که آثار تشعشعات رادیو اکتیو در آن مکان به دست آمده است.

رژیم یاران، اسناد اتمی را در انباری در محله شورآباد جنوب تهران که یک ناحیه صنعتی است نگاهداری می کرد که اسرائیل آنها را ربود.

همین اشتباه لپی را روح الله خمینی در طول سالیان دراز مرتکب شده بود و آن آویختن تصویر مسجد عمربن الخطاب در اورشلیم، به جای تصویر مسجد الاقصی بود. درست است که هر دو مسجد در محوطه تپه معبد مقدس یهود قرار گرفته اند و فقط بیست متر از هم فاصله دارند. ولی مسجد الاقصی گنبد نقره ای دارد و آن ساختمان زیبای شش ضلع که گنبد طلا دارد مسجد عمر نامیده می شود که قبه الصُخره نیز نام دارد.

بدین سان، خمینی از مسجد الاقصی سخن می گفت، و مسجد عمر پشت سرش قرار داشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
Herzl - امستردام، هلند

گاف های سران جمهوری اسلامی نیست باید بنویسى گاوهاى جمهوری اسلامی.
دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۷
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

ای بابا، نه که اون ملعون در بقیه موارد خیلی با اطلاع بود، باید در این مورد تعجب بکنیم؟
دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۹
۵۸
sabba - لندن، انگلستان
اون مردک خرفت حتی از شعور ابتدایی هم بی بهره بود و جای بسیار پرسش میماند که چرا مردم گول خوردند. آیا گول خوردن مان به خاطر برداشت غلطی بود که از اسلام داشتیم .ما میدانیم که اسلام زمان شاه عزیز اسلامی رقیق و انسانی تر و بسیار ملایم تر بود و دلیلش هم از بین بردن و تبعید کردن افرادی همچون این حیوان سادیسمی می بود.
دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۳
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
گاف دادن از خصوصیات بارز امام بود. ایشون شعورش در حد افتابه بود و شعور کسانی که پشتش راه افتادن در حد جسمی که با افتابه میشورنش بره پایین
دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند