خوردن ۱۰۰ دانه از هسته های این میوه انسان را از پای در می آورد

العربیه :بسیاری از افراد، به ویژه کودکان، پس از خوردن میوه‌هایی مانند زردآلو یا هلو، هسته آن را می‌شکنند و بذر داخل آن را می‌خورند. زیرا آنها از خطر اسید سمی که در داخل هسته است، بی اطلاع هستند.
دکتر محمد ایهاب فواد، رئیس گروه زیست‌شناسی در مرکز تحقیقات ملی در مصر، در این مورد به «العربیه» گفت: «مغز بعضی از میوه‌ها حاوی هیدروسیانیک، اسید معدنی و مایع بی‌رنگ بسیار سمی است که اسید پروسیک (prussic acid) نامیده می‌شود.»

بادام و سیب

او گفت:« این اسید در دانه‌های سیب و بادام به ویژه بادام تلخ وجود دارد؛ که حاوی مقادیر نسبتاً زیادی سیانید هیدروژن است؛که نوعی نمک‌های اسید هیدروسیانیک HCN است.»
او افزود:«این اسید در هسته دانه‌های آلو، هلو و زردآلو به خصوص در هسته دانه‌های بادام پوسیده وجود دارد؛ که طعم تلخی دارد و خوردن آن ممکن است به شکم درد و مسمومیت خطرناک منجر شود».
خطر مرگ
آژانس استاندارد غذاها در بریتانیا نیز هشدار داد که خوردن مغز 100 دانه یا 190 گرم مغز دانه زردآلو کافی است که زندگی فردی را در چند ثانیه پایان دهد.

دکتر ایهاب می‌گوید: «خوردن 40 گرم مغز بادام تلخ کشنده و سمی است و میتواند به زندگی انسان پایان دهد.»
وی افزود: «این دانه‌ها در اثر رطوبت ممکن است مضر یا سمی باشند؛ زیرا در تماس با رطوبت، واکنش‌های شیمیایی در آنها رخ می دهد و منجر به آزاد شدن اسید هیدروسیانیک می‌شود؛ که این نوع اسید باعث مسمومیت خطرناک می‌شود.»

دکتر ایهاب همچنین گفت: «افرادی که مغز هسته‌ی دانه‌های میوه را می‌خورند خود را در معرض خطر جدی قرار می‌دهند؛ زیرا دانه‌های زردآلو و بادام خام نیز حاوی ماده‌ای هستند که پس از هضم به سیانید هیدروژن بسیار سمی تبدیل می‌شوند.»

او در مصاحبه با «العربیه» اظهار داشت: «این مواد سمی و کشنده اسید هیدروسیانیک زمانی به خطر جدی مرگبار تبدیل می‌شود که به میزان 24. 0 تا 97. 0 میلی‌گرم در یک لیتر، وارد خون شود.»

گفتنی است یک پژوهش جدید که توسط سازمان ایمنی غذا در اروپا انجام شد، نسبت به مصرف هسته‌ زردآلو، به دلیل داشتن ماده اسید سیانید، هشدار داده است
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +264رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +214تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +186شاهزاده رضا پهلوی: جانشین خامنه‌ای چه مجتبی باشد چه حسن، فاقد مشروعیت است
  • +169لحظه اصابت موشک به محل جلسه طلاب و نیروهای جهادی
  • +148ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +146وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +142نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +139مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید