با مصرف سبزیجات برگدار و تیره رنگ خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهید

دویچه وله :تحقیقات دانشگاه ادیث کوان استرالیا (ECU) نشان داده است که با مصرف روزانه فقط یک فنجان سبزیجات غنی از نیترات، می‌توان خطر ابتلا به بیماری قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

به گزارش دیلی‌میل، این مطالعه بررسی کرد که آیا افرادی که به طور منظم مقادیر بیشتری سبزیجات غنی از نیترات مانند سبزیجات برگدار و تیره‌رنگ (چغندر، اسفناج، کاهو، کلم، سبزی تربچه) مصرف می‌کنند، فشار خون کمتری دارند؟ و این که آیا همین افراد سال‌ها بعد کمتر به بیماری قلبی مبتلا می‌شوند یا خیر.


محققان داده‌های بیش از ۵۰ هزار بزرگسال را طی یک دوره ۲۳ ساله بررسی کردند. آنها دریافتند افرادی که بیشترین سبزیجات غنی از نیترات مصرف می‌کنند، حدود ۵/ ۲ میلیمتر جیوه فشار خون سیستولیک پایین‌تری دارند و خطر ابتلا به بیماری قلبی در آنها بین ۱۲ تا ۲۶ درصد کمتر از دیگران است.

محقق ارشد این مطالعه، دکتر کاترین بوندونو از انستیتوی تحقیقات تغذیه ECU گفت: «بیشترین کاهش خطر ابتلا به بیماری شریان محیطی (۲۶ درصد) مربوط است؛ نوعی بیماری قلبی که با تنگ‌شدن رگ‌های خونی پاها مشخص می‌شود.»

این مطالعه نشان داد که مقدار مطلوب سبزیجات غنی از نیترات به صورت خرد شده، یک فنجان (نصف فنجان از نوع پخته‌شده) در روز است و خوردن بیش از آن به نظر نمی‌رسد هیچ مزیت دیگری داشته باشد.

بیماری‌های قلبی-عروقی دلیل اصلی مرگ‌ومیر در سطح جهان است و هر ساله حدود ۹/ ۱۷ میلیون نفر جان خود را به خاطر آن از دست می‌دهند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا