طنز نوشته « پس از فایل صوتی، نامه ظریف به رهبری هم لو رفت»

 ظریف: می‌خواستم از محضر ولایت بپرسم که آیا بشینم یا رو یک دست و یک پام وایسم؟طنزنوشته‌ای از جلال سعیدی
بنا بر گزارش‌های واصله بعد از لو رفتن فایل صوتی مصاحبه جواد ظریف، این بار نامه ظریف به رهبری لو رفت. این نامه ۲۷۵۸ صفحه است که توسط منبعی که هرچه اصرار کرد ما اجازه نمی‌دهیم نامش فاش شود به دست ما رسید. قول می‌دهیم آن را به صورت کم‌کم در همین مکان برای شما عزیزان فاش کنیم.


ظریف در ابتدای این نامه نوشته است: باسمه تعالی و در ادامه ضمن سلام و علیک و ابراز ارادت به رهبرش یادآور شده: «اگر از احوالات ما خواسته باشید، بحمدالله خوبیم و داریم تلاش می‌کنیم راه‌های جدیدی را برای ابراز ارادت به مقام شامخ ولایت بیازماییم.»

ظریف در توضیحِ حرف‌هایی که در مورد جلسه هدف قرار دادن هواپیمای اوکراینی در مصاحبه گفته توضیح داده که «حضرتعالی مستحضرید که هرچند من آن موقع نظرم چیز دیگری بود ولی بعد از جلسه رفتم حساب توئیترم را (که به فضل الهی برای ما مسئولین فیلتر نیست) باز کردم و به چند زبان زنده و مرده دنیا توئیت کردم و کلاً زدم زیرش. منتها باز هم مستحضرترید که فردای آن روز زرتی اعلام شد که هواپیما را سپاه زده و این بنده حقیر به‌کلی سنگ روی یخ شدم، آن هم به چند زبان زنده و مرده دنیا. ولی حتی یک جمله هم گله نکردم، چون من به‌واقع معتقدم برای سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی آدم چهارتا دروغ هم بگوید اشکالی ندارد و توبه برای همین روزهاست و همان‌طور که بزرگان فرموده‌اند: صد بار اگر توبه شکستی، بشکن!»

ظریف سپس در ادامه ضمن پرداختن به حرف‌هایی که در مورد قاسم سلیمانی در آن مصاحبه زده است توضیح داده که «مقام شامخ ولایت و امامت مستحضر هستند که بنده به حاج قاسم ارادت بسیار زیادی داشتم و حتی اگر خاطرتان باشد، ما چند بار در خدمت حضرت‌عالی با هم بستنی و فالوده مخلوط خوردیم اما با حفظ مواضع؛ جوری که شهید بزرگوار فالوده‌اش را با آبلیمو می‌خورد اما بنده به یاد دوران دانشجویی در سانفرانسیسکو فالوده را همیشه با شربت آلبالو می‌خورم و حضرت‌عالی هم که برای حفظ بی‌طرفی همین‌جوری خالی‌خالی خوردید.

در مسائل دیگر هم بنده با شهید بزرگوار با حفظ مواضع به همین شکل همکاری می‌کردم. خاطرم هست یک بار که من به ایشان خیلی گیر دادم که ای شهید بزرگوار، جان مادرت از پروازهای ایران‌ایر برای فرستادن سلاح و نیرو به سوریه استفاده نکن. شهید بزرگوار که داشت خرما میل می‌کرد، ناگهان سه عدد هسته خرما از دهان مبارکش درآورد و چید روزی میز و گفت جواد، دنیا برای من از هسته خرما هم بی‌ارزش‌تر است به‌جز سوریه و برادرم، بشار اسد!

و در نهایت قول شرف داد حداقل دیگر جیب خلبان‌ها و مهمانداران ایران‌ایر را به زور با فشنگ و نارنجک پر نکند و بدهد برادران سپاه قدس در فرودگاه این چیزها را برای انتقال توی ساک مسافران جاسازی کنند.»

ظریف در پایان این نامه ۲۷۵۸ صفحه‌ای‌اش ضمن توبه مجدد، شعری برای مقام معظم رهبری سروده که ابیاتی از آن را باهم می‌خوانیم:

اگر من گفت‌وگو کردم، غلط کردم، غلط کردم
ز قاسم پرس‌وجو کردم، غلط کردم، غلط کردم
مشامم شیطنت کرد و دهانم یاوه‌ بافید
چه بی‌رحمانه بو کردم، غلط کردم، غلط کردم

بنا به گزارش‌ها، رهبری هم زیر این نامه چنین مرقوم کرده است:

باسمه‌تعالی
جناب آقای وحید!
شعر پایانی آقای ظریف دم در وزارت خارجه به صورت بیلبورد نصب شود.
والسلام علیکم و لعنت‌الله علی ظریفهم و ضخیمهم و کلهم اجمعی
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • تخمین رئیس موساد، قبل از آغاز حملات؛ «تغییر رژیم در ایران یک سال زمان می‌برد»
  • نیویورک تایمز: بن سلمان از ترامپ خواسته جنگ علیه جمهوری اسلامی را تا سرنگونی نظام در ایران ادامه دهد
  • پنتاگون دستور اعزام لشکر ۸۲ هوابرد آمریکا به خاورمیانه را صادر کرد
  • پنهان کردن تسلیحات و پرتابگر‌های موشک (لانچر) در جاده‌ها و تونل‌های بین شهری
  • قوه قضاییه اموال برزو ارجمند را مصادره کرد / تداوم فشارها بر علی دایی؛ گزارش‌ها از تهدید او به اعدام
  • «اخراج خیلی محترمانه آرش اعلایی از اینترنشنال» و واکنش او + ویدیو
  • تد کروز از احتمال ایجاد دولت‌های همسو با آمریکا در ایران و کوبا طی ۶ ماه آینده خبر داد
  • محمدباقر ذوالقدر، فرمانده ارشد سابق سپاه، به‌عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی جایگزین علی لاریجانی شد
  • لبنان اعتبارنامه سفیر جمهوری اسلامی را باطل و او را اخراج کرد و همزمان سفیر خود را از تهران فراخواند
  • رهبر کره شمالی با اشاره به ایران: سلاح اتمی ضامن بقای ماست
  • +314نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +236سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +222پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +199اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +188نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +159نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +156پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +153ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +147شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +124شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید