کشف ۱۳ جهش ژنتیکی مربوط به آلزایمر؛ تلاش برای یافتن راه‌های جدید درمان این بیماری

تصویر نقاشی از نورون های مغزیصدای آمریکا :دکتر رودالف تَنزی، پژوهشگر بیمارستان عمومی ماساچوست، به خاطر کشف ژن‌هایی که در صورت جهش باعث بیماری زودرس آلزایمر می شود، در زمینه پژوهش درباره این بیماری کاملاً شناخته شده است. اکنون آزمایشگاه او کشف ۱۳ گونه ژن دیگر که با آلزایمر مرتبط است را اعلام کرده - که می‌تواند در یافتن راه‌های جدید برای درمان این اختلال مغزی مؤثر باشد.

به گزارش ‌«فییرس ‌بایو تک»، که یک نشریه خبرهای بیوتکنولوژی آمریکایی است، این تیم پژوهشی به سرپرستی بیمارستان عمومی ماساچوست، برای شناسایی انواع جهش ژنتیکی نادر که با آلزایمر مرتبط است، از توالی‌یابی کل ژنوم استفاده کردند. ۱۳ جهشی که به تازگی کشف شده، بر روی سیناپس‌هایی که سیگنال‌های مغزی را بین نورون‌ها منتقل می کنند، همینطور بر روی نوروپلاستیسیتی که توانایی نورون ها در تشکیل یک شبکه است، تاثیر می‌گذارد. پژوهشگران یافته‌های خود را در ژورنال «آلزایمر و دمانس» گزارش دادند.


دکتر تنزی و همکارانش قبلاً ارتباط جهش‌های ژنتیکی با تجمع آمیلوئید در مغز که مشخصه بیماری آلزایمر است را کشف کرده بودند. آنها همینطور ۳۰ جهش ژنتیکی مرتبط به التهاب مغز را شناسایی کرده‌اند.

دکتر تنزی معتقد است که ۱۳ جهش ژنتیکی تازه شناسایی شده، می تواند حیاتی باشد، زیرا اولین ارتباط ژنتیکی بین آلزایمر و از بین رفتن سیناپس‌ها و انعطاف پذیری عصبی را فراهم می کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا