حمید صفت، خواننده رپ، به اتهام «قتل عمد» به قصاص محکوم شد

 حمیدرضا امیری‌صفت معروف به حمید صفت، خواننده رپ ایرانحمیدرضا امیری‌صفت معروف به حمید صفت، خواننده رپ، که اسفندماه ۹۹ به اتهام قتل همسر مادرش در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شده بود، به قصاص محکوم شد.

این خواننده رپ روز ۲۴ مرداد ماه سال ۹۶، مردی ۶۶ ساله به نام هوشنگ را به بیمارستان منتقل کرد و سه روز بعد در پی درگذشت فرد مزبور، به اتهام قتل دستگیر شد.


کارشناسان پزشکی قانونی در تحقیقات اولیه علت مرگ را خونریزی و آسیب مغزی بر اثر اصابت جسم سخت به سر متوفی اعلام کرده بودند اما بعدتر این نظرات رد شد و حمید صفت با قرار وثیقه ۶۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.

با اعتراض اولیای دم به آزادی متهم، پرونده بار دیگر به کمیسیونی ۱۱ نفره شامل متخصصان پزشکی قانونی ارجاع داده شد.

هیات ۱۱ نفره پزشکی قانونی در نهایت اعلام کرد علاوه‌ بر جراحات روز حادثه، بیماری‌های زمینه‌ای متوفی مانند فشار خون و بیماری قلبی نیز در مرگ او موثر بوده است.

طبق ماده ۲۹۰ قانون مجازات اسلامی اگر کسی آگاهی داشته باشد که فردی بیمار است و با او درگیر شود، اگرچه عمل نوعاً کشنده نباشد، قتل عمد صورت گرفته است.

به‌این‌ترتیب، پرونده این خواننده جوان به اتهام «مباشرت در قتل عمدی» به دادگاه فرستاده شد.

در جلسه محاکمه‌ای که در روزهای پایانی سال ۹۹ در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد، حمید صفت در بخشی از دفاعیاتش، اتهاماتش را رد کرد و گفت: «ضربه‌زدن من به متوفی در حد هل‌دادن بود. من می‌دانستم که متوفی بیماری قند (دیابت) دارد، اما درباره انعقاد خون چیزی نمی‌دانستم.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +217پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت