تزریق دوز سوم واکسن کرونا در بریتانیا

تزریق گسترده واکسن کرونا در بریتانیادویچه وله :برای مقابله با انواع جهش‌یافته ویروس کرونا، دولت بریتانیا بر آن است تا شهروندان خود را برای سومین بار واکسینه کند. قرار است سومین دور از تزریق واکسن کرونا، ابتدا با شهروندان مسن‌تر از ۷۰ سال این کشور آغاز شود.

برخی از واکسن‌های مقابله با کرونا در برابر نمونه‌های جهش‌یافته این ویروس موثر نیستند. در شرایطی که بسیاری از کشورهای جهان با کمبود واکسن کرونا روبه‌رو هستند، دولت بریتانیا از دور سوم تزریق این واکسن در آن کشور خبر داده است.


روزنامه "دیلی‌تلگراف" به نقل از ناظم زهاوی، وزیر بهداشت بریتانیا اعلام کرده است که دور سوم تزریق واکسن کرونا از ماه سپتامبر سال جاری آغاز خواهد شد.

قرار است در دور سوم واکسیناسیون کرونا در بریتانیا ابتدا شهروندان مسن‌تر از هفتاد سال واکسینه شوند و پس از آن، واکسیناسیون دیگر رده‌های سنی صورت گیرد.

زهاوی اعلام کرده است که تا پاییز سال جاری به احتمال بسیار قوی انواع دیگر واکسن‌های کرونا در دسترس خواهند بود.

وزیر بهداشت بریتانیا اعلام کرده است که به‌زودی مراکز تزریق واکسن به سرنشینان خودروها نیز راه‌اندازی خواهد شد. به این ترتیب، سرنشینان خودروها برای دریافت واکسن نیازی به پیاده شدن ندارند.

زهاوی اعلام کرده است که تا پایان ماه ژوئن مرحله دوز نخست واکسیناسیون کرونا برای همه شهروندان بالغ بریتانیا به پایان خواهد رسید. تا کنون حدود ۳۰ میلیون نفر در بریتانیا نخستین دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
Rezajoonm - کرج، ایران
باید به احترام چنیین دولتی سر تعظیم فرود آورد آفرین که به فکر ملت خودشون هستند درود بر شما
یکشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
اگر خود کرونا ما رو نکشه، واکسنش ما رو خواهد کشت.
یکشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۳
۵۱
حق گو لندن - لندن، انگلستان
سوراخ سوراخ شدیم .
یکشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۶
۱۰۹
Nakamichi - لندن، انگلستان

واکسیناسیون در انگلیس داره پیش میره ولی هنوز دوز دوم رو‌نزدن،تمام این آمارها جنبه تبلیغات دولته.حتی گفته میشه دولت واکسن کافی برا دوز ضروری دوم هم نداره.و واکسیناسیون گروه سنی زیر ۵۰ اصلا هنوز شروع نشده.
یکشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +301ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +272شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +202وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +193نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +173ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +161فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +159شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +152شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +148وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید