تصمیم انقلابی آئودی؛ نقطه عطف در صنعت خودروسازی آلمان

دویچه وله :شرکت آئودی آلمان در یک تصمیم انقلابی اعلام کرد قصد دارد از این به بعد دیگر موتور جدید احتراق داخلی طراحی نکند. این تصمیم  احتمالا یک نقطه عطف در صنعت خودرو آلمان ایجاد خواهد کرد.

شرکت آئودی اعلام کرده است که توسعه‌ موتورهای درون‌سوز را پیگیری نخواهد کرد. این تصمیم بدان معنی است که موتورهای جدید درون‌سوز از پایه طراحی نخواهد شد البته این شرکت اعلام نکرده که تولید این موتورها را متوقف می‌کند بلکه گفته است پیشرانه‌های بنزینی و دیزلی کنونی خود را بر اساس استانداردهای جدید توسعه خواهد داد.


مشخص نیست این شرکت برای قوای محرکه هیبریدی که ترکیبی از موتورهای درونسوز و برقی است چه سیاستی را دنبال خواهد کرد. آئودی تصمیم دارد سرمایه تحقیقاتی خود را بیشتر روی موتورهای برقی هزینه کند و تا ۱۰ سال آینده دو مدل کلیدی آئودی A4 و A6 کاملا برقی خواهند شد.

آئودی قصد دارد موتورهای بنزینی و دیزلی کنونی خود را بر اساس استاندارد آلایندگی یورو هفت توسعه دهد. استاندارد یورو هفت از سال  ۲۰۲۵ میلادی  به بعد در اروپا اجرا می‌شود.

آئودی زیر مجموعه گروه فولکس واگن است و پیشگام برقی کردن خودروهای این شرکت محسوب می‌شود. احتمالا در آینده به آرامی فولکس واگن هم چنین سیاستی را در پیش خواهد گرفت.

البته به نظر می‌رسد دستکم تا سال ۲۰۳۰ در خودروهای گروه فولکس واگن استفاده از موتورهای درون سوز ادامه خواهد داشت اما پس از این سال هم احتمال آن وجود دارد موتورهای درونسوز در خودروهای هیبریدی این شرکت به حیات خود ادامه دهد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
توفیق - سیاتل، ایالات متحده امریکا
البته فولکس واگن هم یکی‌ دو روز پیش اعلام کرد که رویه آودی رو پیش میگیره.
‌پنجشنبه ۵ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا