جدال لفظی علی کریمی و علیرضا امیرقاسمی در تجمع ایرانیان لس‌آنجلس + ویدیو

حواشی اخیر پیرامون تجمع ایرانیان در لس‌آنجلس و تقابل کلامی میان علی کریمی، ستاره پیشین فوتبال ایران، و علیرضا امیرقاسمی، مدیر شبکه طپش ، بازتاب گسترده‌ای در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی داشته است.

واکنش افکار عمومی به این اتفاق بسیار دوقطبی بود؛ گروهی از کاربران فضای مجازی با حمایت از علی کریمی، معتقد بودند که او به عنوان یک چهره مردمی نباید درگیر بازی‌های رسانه‌ای قدیمی شود و باید استقلال خود را حفظ کند. در مقابل، برخی دیگر با دفاع از پیشینه رسانه‌ای امیرقاسمی، بر این نکته تأکید داشتند که برگزاری تجمعات بزرگ نیازمند نظم و تریبون‌های حرفه‌ای است که تنها از عهده رسانه‌های باسابقه برمی‌آید. 
این مشاجره فراتر از یک درگیری شخصی، نشان‌دهنده چالش‌های جدی در مسیر همگرایی میان طیف‌های مختلف اپوزیسیون و چهره‌های تأثیرگذار در خارج از مرزهاست که گاهی به دلیل سوءتفاهم‌های لحظه‌ای یا اختلافات ریشه‌ای، به چنین صحنه‌های پرتنشی منجر می‌شود.

علی کریمی، که در مستطیل سبز با لقب «جادوگر» شناخته می‌شد، در سال‌های اخیر فراتر از یک قهرمان ورزشی، به نمادی از ایستادگی و همراهی با مطالبات اجتماعی مردم ایران بدل شده است. 

او که روزگاری با دریبل‌های تماشایی‌اش تحسین دنیای فوتبال را برمی‌انگیخت، این بار در عرصه سرنوشت‌ساز مسئولیت اجتماعی، دریبل زدن به عافیت‌طلبی را انتخاب کرد و با شجاعتی مثال‌زدنی، اعتبار و سرمایه اجتماعی خود را در مسیر پژواک صدای هم‌وطنانش به کار گرفت. 

این دگردیسی از یک ستاره محبوب ورزشی به یک چهره تأثیرگذار در تحولات مدنی، نشان از پیوند عمیق او با رنج‌ها و امیدهای لایه‌های مختلف جامعه دارد؛ پیوندی که باعث شده است نام او برای بسیاری، مترادف با شجاعت در بیان حقیقت و ایستادن در سمت درست تاریخ باشد.

آنچه علی کریمی را در نگاه بسیاری از ایرانیان متمایز و ستودنی می‌کند، پافشاری او بر اصول اخلاقی و انسانی، حتی به قیمت از دست دادن موقعیت‌های شغلی، دارایی‌های شخصی و دوری اجباری از وطن است. 

او ثابت کرد که برای او، «مردم» تنها یک واژه تشریفاتی در مصاحبه‌های مطبوعاتی نیست، بلکه حقیقتی است که باید برای دفاع از آن، هزینه‌های سنگینی پرداخت. کریمی با استفاده هوشمندانه از نفوذ رسانه‌ای خود، به ویژه در فضای مجازی، به تریبونی برای کسانی تبدیل شد که صدایشان به جایی نمی‌رسید. 

این صراحت لهجه و سازش‌ناپذیری در برابر بی‌عدالتی، او را به شخصیتی تبدیل کرده است که نه تنها در میان نسل جوان، بلکه در دل تمامی کسانی که به دنبال کرامت انسانی هستند، جایگاهی رفیع و ماندگار یافته است.

میراث علی کریمی تنها به گل‌های حساس و افتخارات فوتبالی‌اش محدود نخواهد ماند، بلکه آیندگان از او به عنوان ستاره‌ای یاد خواهند کرد که در روزهای سخت و سرنوشت‌ساز، پشت به قدرت و رو به مردم ایستاد. 

او با انتخاب مسیر دشوارِ آگاهی‌بخشی و همدلی، الگوی جدیدی از «پهلوان» در دوران مدرن را ارائه داد؛ پهلوانی که سلاحش کلام نافذ و ابزارش رسانه‌ای است که در خدمت حقیقت قرار گرفته است. 

محبوبیت روزافزون او نشان‌دهنده این واقعیت است که جامعه ایران قدرشناس کسانی است که در لحظات بحرانی، امنیت شخصی خود را فدای خیر جمعی می‌کنند و تا پای جان بر عهد خود با مردم وفادار می‌مانند.
+25
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۱
    مصدق روحت شاد - تهران، ایران

    هنوز اتفاقی نیفتاده لاشخورهای پالانی به جون هم افتادن!
    42
    8
    یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    اخوند شیپیشو - اندیمشک، استرالیا

    علی کریمی واقعا فردی دوست داشتنی هست و بسیار ساده دل و مهربان است ❤️
    4
    31
    یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش

    در زمان کنستانتین مردی رومی قصر اورا آتش زد دستگیر شد و دیدند رومی است. پرسیدند چه ظلمی برتو رفته؟ گفت هیچ! گفتند پس چرا قصر را آتش زدی گفت نامم در تارخ بماند. این دیده شدن و از جلوی آینه سان دیدن برود در یک جمع آرزوی خیلی ها است. دخترانی که به عشق هنرپیشگی گرفتار فحشا شدند نمونه بارز آن است. علی کریمی حرف را برای عدالت نمی‌زند عدالت و چاپلوسی را ملعبه ماندن کرده. بیماری که در نهایت به فاحشه خانه می‌رسد.
    30
    6
    یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    freedom of the press - تهران، ایران
    حرف علی کریمی کاملا درست است گلشیفته باید در همان روزنامه با زبان انگلیسی و فرانسه اذهان کند که اشتباه کرده و با زبان انگلیسی و فرانسه در همان روزنامه ها از مردم عذرخواهی کند. همانطور که می دانید گلشیفته تخم و ترکه چپی هاست. پدرش بهزاد فراهانی از حزب توده و چپ گرا است و بچه هایش بهتر از این از آب در نمی آیند. چپی ها همیشه سوار عَلم یکی هستند دیگر موج سوارهای خوبی هستند. یکروز به نفع اسلامی های مارکسیسم ملاها یکروز هم مزاحمین خلق منافق و یکروز هم تجزیه طلبان بی وطن. و جالب اینجاست که تحویلشان هم نمی گیرند. همین گلشیفته و پدرش تا دیروز سوار عَلم تروریست بزرگ قاسم گچکار بودند و هنوز هم ارادت دارند بهش آنوقت انتظار داریم این بچه چپی مزخرف از دردمندم صحبت کند.
    4
    22
    یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۳
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    گلشیفته که متفکر نیست ولی وابسته به افکار پدر توده ای اش بهزاد فراهانی حرکت میکند. بهزاد فراهانی وابسته به دستگاه امنیتی آخوندها است
    2
    10
    یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    مصدق روحت شاد - تهران، ایران
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    اسم اون طرف پالانیوس نبود؟!
    6
    3
    یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.