بزرگسالان بازیگوش روابط عاشقانه بهتری دارند

دویچه وله :بازی و بازیگوشی نه تنها در کودکان بلکه در بزرگسالان نیز خصیصه‌ای ارزنده به حساب می‌آید. بزرگسالی که از این قریحه بهر‌ه‌مند است می‌تواند فضایی جذاب‌تر اطراف خود آفریده و زندگی عاشقانه‌تری را تجربه کند.

مطابق نتایج یک مطالعه تحقیقاتی، بازیگوشی بزرگسان می‌تواند روابط عاشقانه را قابل اعتمادتر، بادوام‌تر و رضایت‌بخش‌تر سازد.


به گزارش دویچلند فونک، این مطالعه که در آن تیمی از پژوهشگران، از جمله کارشناسان آلمانی شرکت داشته‌اند و نتایج آن در یک مجله تخصصی روانشناسی به چاپ رسیده مجموعه‌ای از تحقیقات، تجارب و نظرسنجی‌های موجود در این زمینه را شامل می‌شود.

بر این اساس، بزرگسالان بازیگوش از این قابلیت برخوردارند که به فعالیت‌های روزمره خود رنگی دیگر بخشیده و آن‌ها را سرگرم‌کننده‌تر، چالش‌برانگیز‌تر و جالب‌تر سازند.

این افراد همچنین تمایل بیش‌تری به پیچیدگی، فعالیت‌ها، موضوعات و افراد غیرمعمول دارند. افراد بازیگوش معمولا از نظر دیگران آسا‌ن‌گیر، روشنفکر و تخس و شیطان به نظر می‌آیند.

رفتارهای فرد بازیگوش، مانند تمایل او به متعجب کردن شریکش و اشتیاقی که در بازگویی وقایع و تجربیات مشترک یا به وجود آوردن تجربیات جدید نشان می‌دهد می‌تواند زندگی مشترک را جانی دیگر ببخشد.

طبق نظرسنجی‌های قبلی نیز مشخض شده که بازیگوشی ویژگی فردی مهمی، از جمله در انتخاب همسر و شریک زندگی به حساب می‌آید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +316نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +236سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +223پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +199اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +188نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +159نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +159پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +153ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +147شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +124شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید