رضا پهلوی: «نه به جمهوری اسلامی»، حلقه‌ وصل همه معترضان پراکنده است

 رضا پهلوی خواستار فراگیری پیام کارزار «نه به جمهوری اسلامی» شده است.رادیو فردا :شاهزاده رضا پهلوی روز دوشنبه ۲۵ اسفند در پیامی ویدئویی اعلام کرد که کمپین «نه به جمهوری اسلامی» از بطن جامعه ایران جوشیده که هیچ جریان و حزب و گروهی نمی‌تواند به تنهایی خود را مالک و مبتکر آن بداند.

آقای پهلوی تاکید کرده که «نیروها و گروه‌های سیاسی گوناگون با تمرکز بر این خواسته‌ ملی می‌توانند راه را برای رسیدن به یک همگرایی فراگیر بگشایند و طیف‌های مختلف و فعال را به یکدیگر نزدیک‌تر کنند».


او با اشاره به مشکلات در ایران افزود: «امروز از کولبران کردستان تا سوخت‌بران سیستان و بلوچستان، از جوانان و دانشجویان تا کارگران کارخانه‌ها و بازنشستگان، از خانواده‌های دادخواه تا معترضان زندانی دی۹۶ و آبان۹۸، همگی ریشه مشکلات خود را در یک‌جا می‌بینند: حکومت بی‌کفایت و ناکارآمد جمهوری اسلامی. نه به جمهوری اسلامی، حلقه‌ وصل همه معترضان پراکنده است که می‌دانند حل مشکلات‌شان تنها با رفتن این حکومت میسر می‌شود». رضا پهلوی در این پیام خواستار فراگیری پیام کارزار «نه به جمهوری اسلامی» شد و گفت: «هر کدامِ شما امروز می‌توانید با به‌کارگیری روش‌های نوین و مبتکرانه در فضای مجازی و واقعی، پیام این کمپین را فراگیر کنید».

این کارزار هفته پیش با امضای بیش از ۶۰۰ تن از فعالان مدنی و چهره‌ای فرهنگی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.

آن‌ها خطاب به مردم نوشته‌اند بیاییم خواسته «نه به جمهوری اسلامی» را «محور همبستگی ملی قرار دهیم تا با برپایی جنبشی بزرگ و فراگیر، خاک ایران‌زمین را برای همیشه از فقر و نکبت این رژیم سیاه و فاسد، پاک کنیم».
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا