برادران بمبگذار، «امتحانی» یک پیرمرد بلژیکی را کشتند

گفته شده که ابراهیم البکرویی (راست) با همدستی برادرش خالد (چپ) پیرمرد بلژیکی را کشته استبی بی سی :به گزارش رسانه‌های بلژیک دو برادر بمبگذار انتحاری در بروکسل که باعث مرگ بیش از سی نفر شدند، قبل از این عملیات جان یک پیرمرد را گرفته بودند تا ببینند کشتن یک انسان چگونه است.

ابراهیم البکرویی سال ۲۰۱۶ بمب همراه خود را در فرودگاه زاونتم بروکسل منفجر کرد که به مرگ ۱۱ نفر منجر شد. خالد برادرش هم در ایستگاه مترو ۲۰ نفر را کشت.


همزمان با این دو بمبگذاری در حملات پاریس هم بیش از ۱۳۰ نفر کشته شده بودند.

روزنامه مورگن، چاپ آنتورپ بلژیک، گزارش داده که دو برادر به همدستان خود گفته بودند که سال ۲۰۱۴ در خیابان به طور تصادفی یک مرد ۷۶ ساله را هدف قرار داده بودند.

مرد مسن به نام پال اندره واندرپرن هنگامی کشته شد که یکشنبه شب از تماشای فوتبال تیم محبوبش در کافه‌ای در بروکسل به خانه باز می‌گشت. معمای مرگ او هیچ گاه گشوده نشد.

بازپرسان پرونده از شاهدان احتمالی خواسته بودند که گزارش بدهند چه کسی آقای واندرپرن را کشته اما کسی جلو نیامد و پرونده در اکتبر ۲۰۲۰ بسته شد.

همسر آقای واندرپرن به روزنامه مورگن گفته که وکلایش پارسال به او خبر دادند که برادران بکرویی با قتل همسرش مرتبط بوده‌اند.
یادبود 32 کشته بمب گذاری در فرودگاه و مترو بروکسلاین ماجرا زمانی فاش شد که دو بازمانده حملات انتحاری به نام‌های محمد ابرینی و اسامه کرایم در بازجویی‌هایشان نکاتی را مطرح کردند.

این دو متهم جزو ۱۰ متهم بمبگذاری‌های اروپا هستند که قرار است سال دیگر محاکمه شوند.

بر اساس متن گزارشی که گزارشگر مورگن دیده، اسامه کرایم در دسامبر ۲۰۱۶ حدود ۹ ماه بعد از بمگذاری به بازرسان گفته که "خالد به من گفت که او و ابراهیم به یک نفر در خیابان شلیک کردند."

دو سال بعد در یک جلسه دیگر اسامه کرایم اضافه کرد "خالد توضیح داد که آن فرد یک مرد مسن بوده و آنها می‌خواستند امتحان کنند که کشتن یک انسان چگونه است."

اسامه کرایم همان تبعه سوئدی است که دوربین‌های مداربسته در متروی بروکسل تصویر او را چند دقیقه قبل از آنکه خالد ابوبکرویی خود را منفجر کند، به همراهش ثبت کردند.

به دلیل مرگ متهم اصلی بعید است که این اظهارات بتواند باعث گشوده شدن دوباره پروند مرگ مرد ۷۶ ساله شود.

یکی از سخنگویان دادستانی بلژیک به بی‌بی‌سی گفته که هنگام بسته شدن پرونده در اکتبر ۲۰۲۰ دستگاه قضایی نتوانسته بود کسی را به عنوان مظنون پرونده شناسایی کند. او گفته که اگر شواهد جدیدی ارائه شود امکان بازگشایی پرونده وجود دارد اما در حال حاضر هیچ شواهد تازه‌ای ارائه نشده که قبلا بررسی نشده باشد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
rahjoo - مازندران، ایران
صنعت سینما و سیاستمداران پول پرست و راحت طلب اروپایی باید فکری به حال اسلام بکنند.نمیشه هم مسلمان بود و هم ایات جهاد و سنت رسول و خلفای راشدین رو قبول نداشت.مرگ نه اینکه مسلمان زاده مرتد شود ولو توبه کند باید کشته شود.حتی مسمان شده هم مرتد شود باید توبه کند وگرنه گردن زده شود و در تاریخ علی و عمرو بقیه اینکار را بارها کرده اند.حتی علی دو بت پرست را زنده سوزاند.پس اسلام طبق اعتراف خود مسلمین دین اجباری است.وقتی توان دارند همه را مسلمان و یا برده می کنند وقتی ناتوان هستند دعوت به اسلام می کنند.تا کی مدارا؟
شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
۷۶
hassan5 - تهران، ایران
باید این غول( اسلام)را دوباره بداخل بطری تاریخ برگرداند.بنظرم امریکا برای جلوگیری از شیوع ایدیولوژی کمونیستی، از اسلام بصورت کمربند اسلامی بدور شوروی سابق استفاده کرد،سپس کنترل مهارش از دستش خارج شد،وبا کمک به خمینی( برای کنترل هر چه بیشتر خلیج فارس )هر چه بیشتر در دام جنایتکاران مسلمان اسیر شده است.خود کرده را تدبیر نیست.
شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.