نهادهای ضد تروریسم هند: گروه شیعه تحت حمایت سپاه پاسداران عامل انفجار دهلی‌نو بود

 نیروهای امنیتی هند در حال بررسی محل انفجاررادیو فردا :روزنامه هندوستان تایمز به نقل از نهادهای دولتی ضد تروریسم در هند گزارش داده است که یک گروه تروریستی تحت حمایت نیروی قدس سپاه پاسداران جمهوری اسلامی، عامل انفجار در نزدیکی سفارت اسرائیل در شهر دهلی‌نو بوده است.

در انفجار یک شیئی تخریبی در روز دهم بهمن در فاصله‌ای نزدیک به ساختمان سفارت اسرائیل در دهلی‌نو، کسی کشته یا زخمی نشد و شیشه سه خودروی پارک شده در اطراف خرد شد.


بر اساس این گزارش،‌ مقام‌های هندی یک فهرست از مظنونان این حمله را تهیه کرده است ولی درباره بازداشت احتمالی این افراد جزییاتی منتشر نشده است.

هندوستان تایمز همچنین گزارش داده است که عوامل این حمله، شواهد را طوری طراحی کرده بودند که این حمله کار گروه داعش به نظر برسد ولی مقام‌های هندی اطمینان یافته‌اند که یک گروه شیعه تحت حمایت سپاه که «جیش‌الهند» نام گرفته است، عامل اجرای این حمله بوده است.

پیش‌تر اعلام شده بود که موساد، سازمان جاسوسی و اطلاعات خارجی اسرائیل، یک تیم ویژه را برای «مشارکت» در تحقیقات مربوط به انفجار راهی هند کرده است.

تاکنون دولت اسرائیل گزارش مستقلی از نتایج تحقیقات خود منتشر نکرده است.

دولت اسرائیل در هفته‌های گذشته در پی افزایش حملات نسبت داده شده به اسرائیل علیه ایران، مانند کشته شدن محسن فخری‌زاده، دانشمند ارشد هسته‌ای جمهوری اسلامی و انفجار در سایت هسته‌ای نطنز، اسرائیل احتمال داده بود که ممکن است مراکز سیاسی‌اش در جهان مورد حمله قرار گیرد.

در زمان وقوع انفجار نیز رسانه‌های اسرائیلی از به‌دست آمدن نامه‌ای در محل انفجار خبر دادند که به ادعای آن‌ها، اسم محسن فخری‌زاده و قاسم سلیمانی، فرمانده کشته شده نیروی قدس سپاه پاسداران، در آن آمده است.

بر اساس این گزارش در این نامه «تهدید» شده بود که رویدادهای بیشتری از این دست «در راه خواهد بود».

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران پس از طرح اتهام حمایت سپاه پاسداران از این حمله، بدون اشاره به نام کشور خاصی گفت «شیطنت‌هایی از طرف‌های ثالثی» درباره روابط ایران و هند صورت می‌گیرد و «دو طرف بر این موضوع آگاه هستیم».
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند