صدور ویزای توریستی امارات برای ایرانیان «از سر گرفته شد»

 فردوگاه دوبیرادیو فردا :رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و هوایی ایران از آغاز دوباره صدور ویزای توریستی امارات متحده عربی برای ایرانیان خبر داد.

خبرگزاری ایسنا به نقل از حرمت‌الله رفیعی گزارش داد که فروش تور و بلیط پروازهای امارات در آژانس‌های ایرانی آغاز شده است.


محمد حسینی، رئیس دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در امارات متحده عربی، هم در توییتر خود از آغاز صدور ویزای توریستی برای ایرانیان نوشته است.

امارات متحده عربی اوایل آذرماه ۱۳۹۹ صدور روادید برای شهروندان ۱۳ کشور را که جمعیتی اکثراً مسلمان دارند متوقف کرد. ایران از جمله این کشورها بود.

خبرگزاری رویترز در همان زمان گزارش داد که امارات متحده عربی به دلیل مشکلات امنیتی موقتاً صدور روادید جدید برای افغان‌ها، پاکستانی‌ها و شهروندان چندین کشور دیگر را متوقف کرده است.

منبع خبرگزاری رویترز نگفته بود این نگرانی‌ها مرتبط با چه مواردی است، اما گفته بود که انتظار می‌رود ممنوعیت ویزا برای مدت کوتاهی ادامه یابد.

بر اساس گزارش خبرگزاری ایسنا، سفر به امارات همانند سایر کشورها به گواهی منفی تست کرونا مشروط شده و شرکت‌های هواپیمایی امارات زمان تست پی‌سی‌آر برای تشخیص کرونا را نیز از ۹۶ ساعت به ۷۲ ساعت قبل از پرواز کاهش داده‌اند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟