محمود علوی: عامل اصلی تدارک ترور فخری‌زاده از کشور خارج شده و «تحت تعقیب» است

 محمود علوی، وزیر اطلاعات جمهوری اسلامیرادیو فردا :وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی می‌گوید عضو «اخراجی» نیروهای مسلح که در تدارک ترور محسن فخری‌زاده، چهره کلیدی برنامه هسته‌ای ایران، نقشی کلیدی ایفا کرده بود پیش از اجرای عملیات از کشور «متواری» شده و ‌هم‌اکنون «تحت تعقیب» است.

محمود علوی روز یکشنبه ۲۶ بهمن در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا سوءقصد به فخری‌زاده را به اسرائیل نسبت داد و مدعی شد که پس از «ترور فخری‌زاده»، اسرائیل «همچنان قصد انجام شرارت‌های متعدد دیگری در کشور داشت» که وزارت اطلاعات این اقدامات را «شناسایی و خنثی» کرد و «افرادی نیز در این رابطه شناسایی شدند».


وزیر اطلاعات ایران نخستین‌بار شامگاه ۲۰ بهمن در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو تلویزیون حکومتی ایران به مسئولیت «یک عضو نیروهای مسلح» در تدارکات برای «ترور» فخری‌زاده اشاره کرده بود.

او در دفاع از عملکرد خود در وزارت اطلاعات مدعی شده بود که این وزارتخانه «پنج روز» پیش از کشته شدن محسن فخری‌زاده خبر داده بود که «دشمن قصد انجام عملیات در آن نقطه را دارد».

وزیر اطلاعات ایران همچنین گفته بود: «فخری‌زاده جزو نیروهای مسلح بود و آن فردی هم که اولین تدارکات را برای ترور انجام داد جزو نیروهای مسلح بود. ما چون نمی‌توانستیم در حوزه نیروهای مسلح کار اطلاعاتی انجام دهیم از مسئولین مربوطه نفر خواستیم بیایند بنشینند و روی قضیه کار کنیم ولی قبل از این‌که نماینده‌ای معرفی شود این اتفاق [ترور] افتاد».

محسن فخری‌زاده مهابادی، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع، روز هفتم آذر در آبسرد دماوند هدف سوء‌قصد قرار گرفت و کشته شد.

از آقای فخری‌زاده که یک افسر ارشد سپاه پاسداران بود و نامش در لیست تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل قرار داشت، به عنوان «مهره‌ای کلیدی» و «مدیر ارشد» برنامه‌ هسته‌ای ایران نام برده می‌شد که از سال ۱۳۸۰ نقش مهمی در این زمینه بر عهده داشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
قیافه عنتر تو برای اسراییل ارزشی نداشت واگر نه خودت را هم ترور کرده بودند.
یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۴
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
مسافران آنکارا، در مورد این بزمچه نظری ندارید؟ یا هر جا اسمی از شاهزاده هست موتور ساندیس نوشی شما به کار میفتد؟
یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۷
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
مرغ از قفس پرید. یاروی کتلت شد رفت بی خیالش
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا