ایران مسافران ورودی از اروپا را دو هفته قرنطینه میکند
رأی دهید
علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد کشوری مقابله با کرونا در ایران تاکید کرد که برای مسافران ورودی از اروپا مثل مسافران دیگر کشورها ارائه تست منفی پیسیآر الزامی است با این تفاوت که این دسته از مسافران باید علاوه بر در دست داشتن نتیجه تست بار دیگر در مرز ورودی تست پیسیآر بدهند و ۱۴ روز به قرنطینه بروند.
این در حالیست که مسافران ورودی از اروپا تا پیش از این تنها لازم بود نتیجه تست منفی کرونا در دست داشته باشند و نیازی به قرنطینه شدن آنها وجود نداشت.
وی که در جریان یک گفتگوی تلویزیونی سخن میگفت در این خصوص تصریح کرد: «همه مسافران از هر کشوری، حتی کشورهای همسایه برای سفر به ایران باید تست منفی PCR را همراه داشته باشند»
سخنگوی ستاد کشوری مقابله با کرونا در ایران در ادامه تاکید کرد که قرار شده همه مسافران ورودی از هر نقطه از جهان دوباره در مبادی ورودی تست کووید بدهند.
این مقام مسئول در ستاد مقابله با کرونا در ایران مشخص نکرد که محدودیتهای جدید در زمینه ورود مسافران و اتباع خارجی به ایران دقیقا از چه زمانی اعمال خواهد شد.
«واکسن برکت در برابر ویروس جهشیافته کارایی دارد»سخنگوی ستاد کرونا:
— خبرگزاری ایسنا (@isna_farsi) January 30, 2021
*مسافران اروپایی باید ۱۴ روز قرنطینه شوند
*منع تردد به برخی شهرهای زرد مسافرپذیر اعمال میشود
*در برخی استانها موارد بستری با شیب کمی در حال افزایش است
*۱۸ شهر نارنجی داریم که ۳ تا از آنها در گیلان و ۱۵ تا در مازندران استhttps://t.co/HdnkFpamiS
همزمان مسئولان وزارت بهداشت ایران اعلام کردند که یکی از واکسنهای در دست ساخت در این کشور موسوم به «برکت» در برابر نوع جهشیافته ویروس کرونا که بسیار مسری است و پیشتر نمونههایی از آن در بریتانیا و آفریقای جنوبی شناسایی شده، کارایی دارد.
حسن جلیلی، یک مسئول تیم تولید واکسن در ایران به تلویزیون دولتی این کشور گفت: آزمایش های انجام شده روی پلاسمای خون سه داوطلب که پیشتر واکسن «کوو-ایران-برکت» را دریافت کردند نشان از نقش موثر این واکسن در بی اثر سازی ویروسهای جهش یافته دارد.
ایران همچنین واکسن روسی اسپوتنیک را تایید کرده و قرار است به زودی دُزهایی از این واکسن وارد کشور شود و ایران نیز در تولید آن مشارکت داشته باشد.
بر اساس آمار رسمی ارائه شده از سوی دولت ایران تاکنون بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور شناسایی شده و بیش از ۵۷ هزار و ۸۰۰ مورد مرگ ناشی از ابتلا به بیماری کووید۱۹ نیز به ثبت رسیده است.