مصطفی میرسلیم: جریان عنابستانی مشکوک است؛ می‌خواهند مجلس را بدنام کنند

ایران وایر :«مصطفی میرسلیم»، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با انتشار توییتی به جریان سیلی زدن «علی‌اصغر عنابستانی» به یک سرباز راهور واکنش نشان داده و آن را مشکوک خوانده است.

میرسلیم روز یک‌شنبه ۵ بهمن در توییتر خود نوشته است: «جریان عنابستانی مشکوک به نظر می‌رسد. هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان باید با دقت رسیدگی کند، مبادا در ورای این جریان افرادی می خواهند مجلس را بدنام کنند.»


روز شنبه، ۴ بهمن، ویدئویی منتشر شد که در آن یک مأمور راهور توضیح می‌داد که پس از جلوگیری از ورود خودروی یک نماینده مجلس به خط ویژه دروازه دولت در تهران، این نماینده به او سیلی زده است.

در این ویدئو، چند نفر از شهروندان نیز شهادت می‌دهند که شاهد سیلی زدن نماینده مجلس به مامور پلیس بوده‌اند.

انتشار این ویدئو واکنش‌های بسیاری را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت.
ادعای مشکوک بودن این رویداد از سوی مصطفی میرسلیم در حالی مطرح‌ می‌شود که رئیس پلیس راهور تهران، در مورد سیلی خوردن  مامور پلیس راهور از نماینده مجلس گفته است که ما «ما مستنداتی مبنی بر برخورد فیزیکی نماینده با سرباز پلیس راهور داریم که کاملاً کفایت می‌کند و باید ببینیم مرجع قضائی در این رابطه چه تصمیم‌گیری خواهد کرد.»

علی‌اصغر عنابستانی،‌ در واکنش به سخنان رئیس پلیس راهور تهران، ضمن تکذیب برخورد با سرباز گفته: «تا شب مشغول جمع و جور کردن کارها هستیم و ناجا هم کارهایش را انجام می‌دهد ما هم تا شب بیانیه‌ای صادر می‌کنیم که کل ماجرا در آن توضیح داده شده است.»

ضرب و شتم شهروندان توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی بی سابقه نیست.

آذرماه دو سال پیش حمد باسط درازهی، نماینده نماینده وقت سراوان با کارمند اداره گمرک درگیری لفظی پیدا کرد که فیلم آن جنجالی شد.

در آن فیلم کارمند گمرک در برابر خواسته نماینده سراوان مقاومت می‌کرد و می‌گفت: "من از شما دستور نمی‌گیرم." در واکنش نماینده سراوان به کارمند گمرک توهین کرد.

شهریور ماه ۱۳۹۵ نادر قاضی‌پور، نماینده وقت ارومیه در مجلس احسان بداغی خبرنگار روزنامه ایران را کتک زد.

مهدی کوچک‌زاده، نماینده تهران در مجلس هفتم، هشتم و نهم هم در چند نوبت با خبرنگاران به صورت فیزیکی و لفظی درگیر شده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

آدم بی آبرو مگر آبرو هم دارد تا کسی او را بی آبرو کند!؟
یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۵
۵۶
arya_japan - توکیو، ژاپن

وقتی رهبرشان یک خون خور و وحشی هست از نمایندهای ها شون چه انتظاری دارید.
یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۸
۵۸
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

جمع کن برو پوفیوز. اونجایی که تو میگی مجلس ما میگیم تویله و از توی تویله خر و گاو و پشکل فقط میاد بیرون حالا کجای اینجا خوشنام هست که مردم میخواند بدنامش کنند.
یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۱
۴۱
kakolzari - لندن، انگلستان

مشکوک که همه چیز شما مشکوکه جانم. رهبرتون، انقلابتون، همه ارکان نظامتون مشکوکه. معلوم نیست کدوم حـ... ای شما رو بر سر ملت ایران آورده که بعد از صد سال انقلاب مشروطه هنوز یک مجلس آزاد و منتخب ندارند!
یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۰
۶۴
vg2000 - اسلو، نروژ

طویله ای به نام مجلس
یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۰
۵۹
فضول میرزا - استکهلم، سوئد

حالا نه اینکه خیلی هم خوشنام هست؟!
یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۶
۴۰
redsky95 - تورنتو، کانادا

مجلس مگه ابرو هم داره؟
یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۰
۷۷
hassan5 - تهران، ایران
این فرد،میرسلیم،یکی از ارکان اصلی پشت پرده نظام اسلامی است.از اول انقلاب در تمام جنایت های نظام اسلامی (مشابه رفسنجانی)سهیم است.بهتر است توسط محققین ریشه یابی شود.
دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۱:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟