کره جنوبی به تنگه هرمز «واحدهای ضد راهزنی» فرستاد

دویچه وله :وزارت دفاع کره جنوبی برای حمایت از منافع خود "واحد ضد راهزنی" به تنگه هرمز اعزام کرده است. سپاه پاسداران تأیید کرده که یک کشتی نفتکش کره جنوبی را "به دلیل نقض پیاپی قوانین زیست‌محیطی دریایی" در خلیج فارس توقیف کرده است.

کره جنوبی اعلام کرد برای دفاع از منافع خود واحدهای مقابله با راهزنی دریایی را به خلیج فارس اعزام کرده است.


به دنبال توقیف نفتکشی که دوشنبه (چهارم دسامبر برابر ۱۵ دی) با پرچم کره جنوبی در خلیج فارس حرکت می‌کرد، وزارت دفاع این کشور "بی‌درنگ واحدهای ضد راهزنی را به آب‌های نزدیک تنگه هرمز اعزام نمود".

ساعتی پیش از آن خبرگزاری‌های ایران اطلاع داده بودند که سپاه پاسداران یک شناور کره جنوبی را "به دلیل نقض پیاپی قوانین زیست‌محیطی دریایی" توقیف و به سوی یکی از بندرهای ایران هدایت کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری‌های ایران، توقیف نفتکش کره جنوبی "به درخواست اداره بنادر و کشتیرانی و با حکم دادستانی استان هرمزگان در ساعت ۱۰ صبح پانزدهم دی ماه انجام شده" است.

به گفته خبرگزاری فارس، شناور یادشده "از مبدا بندرالجبیل عربستان سعودی عازم بمبئی در هند بوده که در خلیج فارس به دلیل نقض پیاپی قوانین زیست محیطی دریایی توقیف شد".

این درحالی است که منبع اطلاعات ترابری دریایی مقصد کشتی را بندر فجیره در امارات ذکر کرده است.

سایت خبری سپاه پاسداران عکسی منتشر کرده است که سه قایق تندروی سپاه را در حال نزدیک شدن به نفتکش نشان می‌دهد.

کشتی "هانکوک شمی" حامل ۷۲۰۰ تن "فرآورده‌های نفت شیمیایی" است.

به گزارش خبرگزاری فارس خدمه کشتی توقیف شده از کشورهای کره جنوبی، اندونزی، ویتنام و میانمار هستند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Alphabet - پترس، یونان
دو تا دزد به تیپ و تاپ هم زدند. یکی دزد پولهای ایران و دیگری راهزن خلیج فارس. خدایا ما تا کی باید چوب حماقت علی گدا را بپردازم. شر این رژیم ددشمان, ددمشنگ, ددمشهان, ددهشامن, . ددمنشانه را از سر ما بکن.
‌سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۱:۱۵
۷۷
hassan5 - تهران، ایران
کره جنوبی با فرستادن واحد ضد راهزنی دریایی به خلیج فارس برای تامین امنیت کشتی های خودش ،رسما از ج.ا بعنوان راهزن دریایی نام برده است
‌سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۶:۲۲
۵۸
hamidesabz - لندن، انگلستان
این احمقانه ترین راه برای وصول کردن پول های بلوکه شده در کره است که ثمری ندارد به جز بدنامی و انزوای بیشتر، البته از سرداران ابله سپاه که هواپیمای مسافری میزنند و در قابلمه را ویروس یاب میپندارند، چنین سیاست ورزی های احمقانه ایی جای تعجب ندارد!
‌سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۴
۵۰
Nagonsar - مونیخ ، آلمان
[::hassan5 - تهران، ایران::]. مگر نیستند؟
‌سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟