ادعای مشاور رهبر ایران؛ ناوهای آمریکایی را ظرف چند ساعت به زیردریایی تبدیل می‌کنیم

العربیه :پس از خروج ناو هواپیمابر «USS NIMITZ» و ناوگان همراه از خلیج، مشاور و دستیار عالی‌مقام رهبری در ایران با اشاره به تحرکات اخیر آمریکایی‌ها در عراق، مدعی شد: «نیروهای نظامی ایران از اشراف عملیاتی و اشراف اطلاعاتی و آمادگی بالایی برخوردار هستند اما هیچ‌گاه آغازگر جنگ نخواهیم بود، ایران قادر است ناو های آمریکایی را ظرف چند ساعت به زیر دریایی تبدیل کند».

به گزارش ایسنا، سیدیحیی رحیم صفوی مشاور و دستیار عالی مقام رهبری در ایران روز شنبه 2 ژانویه 2021، در ادامه ادعای خود افزود: نیروهای نظامی ایرانی از اشراف اطلاعاتی بالایی برخوردار هستند و تمام تحرکات نظامی امریکا را از دریای عمان، اقیانوس هند، دریای عمان، خلیج و به پایگاه‌های موجود در منطقه خاورمیانه را رصد می کنند.


او گفت: «از نقاط ضعف نیروهای آمریکایی اطلاع کامل داریم، همانگونه که به اذن رهبری به پایگاه عین الاسد با موشک به آمریکایی‌ها پاسخ دادیم.»

سرلشگر رحیم صفوی تصریح کرد: «ما هیچ وقت آغاز گر جنگ نخواهیم بود، اما اگر کسی به ایران حمله کند با اقتدار و آمادگی کامل جواب‌مان به صورت مستحکم داده خواهد شد.»

قابل‌ذکر است ، ناو هواپیمابر« USS NIMITZ» به طول 317 متر و عرض 40 متر است وزن این ناو 97هزار تن است و از بزرگ‌ترین و رزمی‌ترین ناوهای جهان است. تمامی بدنه این ناو از فولاد ساخته‌شده است و شامل دولایه زره‌پوش می‌باشد که در بخش زیرین آبخور برای مقابله با برخورد اژدر دولایه فولاد و یک فضای خلأ برای جلوگیری از انتقال موج انفجار ساخته‌شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۱
Nagonsar - مونیخ ، آلمان
مثل اینکه این سرخر فراموش کرده که زیر دریایی تا چه حد خطرناک و مسلح هستند، این خودشو نظامی به حساب میاره مردک با این اظهار فاظلاب مثلا میخواد چی بگه، زیردریایی زیاد طرناک نیست!
‌سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا