قتل مادربزرگ و نوه به خاطر سرقت مدارک

عامل قتل مادربزرگ و نوه در بندر لنگه پس از یک ماه با تلاش پلیس دستگیر شد.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، اوایل آذر امسال مأموران پلیس بندر لنگه در جریان قتل زنی 65 ساله و نوه 15 ساله‌اش به‌نام ستایش قرار گرفتند. نخستین بررسی‌ها نشان می‌داد هنگام قتل دو پسر خردسال نیز در خانه بوده‌اند اما آنها زنده مانده و فقط مجروح شده بودند.

دایی خانواده که این موضوع را به پلیس خبر داده بود گفت: من برای کاری به شهرستان رفته بودم که مادرم تماس گرفت و گفت خواهرت کلثوم و نوه‌اش ستایش را کشته‌اند. با عجله برگشتم و به خانه خواهرم در محله رودباری بندر لنگه رفتم اما خواهرم که با 3 نوه‌اش زندگی می‌کرد به قتل رسیده بود. مادر ستایش بعد از طلاق از همسر معتادش با مرد دیگری ازدواج کرده بود و ستایش با مادربزرگ زندگی می‌کرد.

این مرد ادامه داد: مدتی قبل پسری به خواستگاری ستایش آمده بود اما خانواده پدری‌اش به‌دلیل سن کم اجازه ازدواج ندادند. من فکر می‌کنم خواستگار ستایش برای انتقام این کار را کرده باشد.

اما بعد از اینکه پسر 19 ساله بازداشت شد در تحقیقات مشخص شد وی بی‌گناه است و او را آزاد کردند تا اینکه روز یکشنبه عامل اصلی جنایت که مردی 41 ساله و از بستگان این خانواده بود به اتهام قتل دستگیر و به جنایت‌ها اعتراف کرد.

سردار غلامرضا جعفری، فرمانده انتظامی استان هرمزگان در تشریح این خبر گفت: همزمان با وقوع قتل عمد در یکی از محلات شهرستان بندرلنگه در آذر امسال، بلافاصله فرمانده شهرستان به همراه مأموران به محل اعزام شدند که با جسد خونین زنی 65 ساله و دختری 15 ساله رو به‌رو شدند و دو پسر 8 و 2 ساله نیز مجروح شده بودند.

با حضور در صحنه جرم مشاهده شد مقتولان با اصابت جسم سخت به سر به قتل رسیده و جسد خون‌آلودشان در منزل است. بنا به اظهارات اهالی و همسایگان وعوامل اورژانس حاضر در صحنه دو پسربچه ۲ و ۸ ساله نیزاز ناحیه سر مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.

سردار جعفری با اشاره به اینکه خانم میانسال مادربزرگ سه کودک دیگر بوده و با هم در یک منزل زندگی می‌کردند، خاطرنشان کرد: پس از وقوع قتل فردی که خواستگار دختر جوان بوده به‌عنوان مظنون معرفی و دستگیر شد. اما در ادامه مشخص شد عامل اصلی قتل مردی 41 ساله و از بستگان مقتولان است که کارآگاهان پلیس بندرلنگه با تحقیقات ویژه پلیسی و اقدامات اطلاعاتی قاتل ۴۱ ساله را که اهل یکی از استان‌های غربی کشور است شناسایی کردند و پس از ردگیری او در استان‌های مختلف کشور در نهایت با همکاری پلیس آگاهی استان وی را در بندرعباس دستگیر و به پلیس آگاهی بندرلنگه منتقل کردند. این مقام انتظامی تصریح کرد: در ابتدا قاتل منکر هرگونه عمل مجرمانه‌ای شد اما پس از روبه‌رو شدن با مستندات موجود، در نهایت پرده از راز این جنایت هولناک برداشت و در حضور بازپرس اقدام به بازسازی صحنه قتل کرد. سردار جعفری در ادامه گفت: قاتل دارای آشنایی و ارتباط و رفت وآمد قبلی با بستگان مقتولان بوده و در بازجویی‌ها انگیزه خود را بازپس‌گیری و برداشتن مدارک از خانه زن میانسال عنوان کرد و مدعی شد بعد از ورود به خانه آنها و به محض دیدن مادربزرگ و نوه‌هایش طلب مالی و مدارک خود را از این زن خواسته بود که  با مقاومت آنها رو به‌رو شده و به این جنایت هولناک دست زده است.

وی گفت: پلیس با اشراف کامل اطلاعاتی اجازه نخواهد داد، قانون‌شکنان و مخلان امنیت عمومی آرامشی در سطح جامعه داشته باشند.‌
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بیشتر از یک میلیون ایرانی در پی فراخوان شاهزاده رضا پهلوی در شهرهای مختلف جهان تجمع کردند
  • ۳۵۰ هزار نفر در تورنتو برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران تظاهرات کردند
  • عبداللهی، خبرنگار سابق ایرنا: من خودم شاهد بودم؛ دروغ نگوئید که تروریست‌های خارجی کشتار کردند
  • کارشناس صداوسیما:کافیه عرشه آبراهام لینکلن رو آتش بزنیم؛ اون وقت ترامپ باید از کاخ سفید جمع کنه بره
  • استقبال عظیم از فراخوان شاهزاده رضا پهلوی در تورنتو در دمای صفر درجه
  • کانادا: خواهان تغییر حکومت در ایران هستیم؛ تنها پس از تغییر رژیم روابط دیپلماتیک با ایران برقرار می‌کنیم
  • ویدیویی که ترامپ برای مخالفانش ساخته و آنها را حیوانات جنگل نشان داده و خودش را سلطان جنگل!
  • تاریخی که هنوز تمام نشده؛ رازهایی که زمین همچنان پنهان کرده است- ۲
  • هجوم گله‌ای سرکوبگران جمهوری اسلامی به یک فرد مجروح و کتک زدن او
  • مقایسه نحوه مصاحبه کریستین امانپور و مصاحبه لطف‌الله نجفی‌زاده با جواد ظریف
  • +385شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +303شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +270شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +237رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +178علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +162پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +153برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +148ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +141استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +131یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد