لیونل مسی می‌خواهد در فوتبال آمریکا بازی کند

بی بی سی :لیونل مسی فوق‌ستاره بارسلونا می‌گوید امیدوار است روزی در لیگ فوتبال آمریکا بازی کند اما هنوز مطمئن نیست پس از پایان قراردادش با بارسا در ماه ژوئن چه تصمیمی می‌گیرد.

مسی به شبکه تلویزیونی اسپانیایی لاسکستا گفت: "هنوز نمی‌دانم چه اتفاقی خواهد افتاد. تا پایان فصل منتظر می‌مانم. دوست دارم بازی در لیگ آمریکا و زندگی در آن کشور را تجربه کنم و بعد با توان کامل به بارسلونا بازگردم."


"الان مهم‌ترین مسئله تمرکز روی تیم و تمام کردن فصل به بهترین شکل است. باید بر قهرمانی در رقابت‌های مختلف تمرکز کنیم و از مسائلی که حواسمان را پرت می‌کند، دور بمانیم."

مسی ۳۳ ساله از اول ژانویه (۱۲ دی) می‌تواند مذاکره برای پیوستن به باشگاهی دیگر را آغاز کند. او تابستان درخواست ترک بارسلونا را به مسئولان این باشگاه داد اما این تلاش به جایی نرسید.

مسی در ۱۳ سالگی به بارسلونا پیوست و تبدیل به برترین گلزن تاریخ باشگاه شد. او همراه با این تیم ۱۰ بار قهرمان لالیگا و ۴ بار قهرمان لیگ قهرمانان فوتبال اروپا شده و ۶ بار توپ طلای فوتبال اروپا را برده است.

او تابستان امسال به دنبال اختلاف با ژوزه ماریا بارتومئو، رئیس بارسلونا درخواست رفتن از باشگاه را مطرح کرد. آقای بارتومئو اوایل پاییز استعفا کرد.

مسی دوران ریاست بارتومئو را "فاجعه" نامید: "الان دوران سختی برای باشگاه است، برای هر کسی در بارسلونا. ولی کسانی که درون باشگاه هستند می‌دانند که وضعیت بسیار بدی داریم. همه چیز بد پیش می‌رود و خیلی سخت است که به موقعیتی که در گذشته داشتیم، بازگردیم."

"اگر تصمیم به ترک بارسلونا بگیرم دوست دارم که این اتفاق به بهترین شکل ممکن بیفتد. بارسلونا بزرگ‌تر از هر بازیکنی است، طبیعتا حتی از خود من. امیدوارم رئیس جدید بتواند به ما کمک کند که بار دیگر برنده جام‌های قهرمانی شویم."
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +213برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +194دیدار شاهزاده رضا پهلوی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مونیخ + ویدیو
  • +188شاهزاده رضا پهلوی: خون زیادی ریخته شده و برای ما راه بازگشتی وجود ندارد
  • +161سقوط جمهوری اسلامی حتمی و اجتناب‌ناپذیر است؛ چه با جنگ چه بی‌جنگ
  • +145شاهزاده رضا پهلوی: هم‌وطنان از من خواسته‌اند نیروهای اپوزیسیون را یکپارچه کنم
  • +145جدال لفظی علی کریمی و علیرضا امیرقاسمی در تجمع ایرانیان لس‌آنجلس + ویدیو
  • +135درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • +132شاهزاده رضا پهلوی: اینکه ساختار ایران جمهوری باشد یا مشروطه سلطنتی، تصمیم مردم خواهد بود
  • +132شاهزاده رضا پهلوی: ماموریتم برگزاری انتخابات آزاد در دوران گذار است؛ به‌زودی جشن آزادی را برپا خواهیم کرد