صف‌های طولانی کامیون‌ها در بندر دوور؛ بریتانیا نیروی نظامی مستقر کرد

یورونیوز :بریتانیا روز جمعه نیروی نظامی بیشتری را به بندر دوور فرستاد تا به نیروهای حاضر در این بندر در برقراری نظم و فرستادن تدریجی کامیون‌ها به فرانسه کمک کنند.

در پی کشف نوع مسری‌تر ویروس کرونا در بریتانیا و در نتیجه آن بسته شدن مرزهای فرانسه به روی مسافران این کشور، صف‌های طولانی خودروها و کامیون‌های حمل بار در بندر دوور شکل گرفته است. این خودروها پس از تایید نتیجه منفی تست کرونای سرنشینان آن، از طریق کشتی به بندر کاله در خاک فرانسه منتقل می‌شوند.


سرگردانی صدها کامیون در مناطق مرزی بریتانیا، درنهایت فرانسه را روز پنج‌شنبه مجبور کرد تا با وجود نگرانی‌ها از شیوع نوع جدید کووید۱۹، با از سر گیری خدمات کشتی‌رانی بین دو بندر دوور و کاله موافقت کند. گفته می‌شود در این مدت وضعیت بیش از ۷۰۰ خودرو روشن شده و بخش قابل توجهی از آنها موفق به ورود به خاک فرانسه شده‌اند.

حرکت کُند کامیون‌ها به سمت بندر دوور برای سوار شدن بر کشتی‌ها، در روز جمعه که به مناسبت جشن کریسمس تعطیل بود نیز ادامه داشت. بسیاری از کامیون‌ها نیز همچنان در کنار بزرگراه پارک کرده‌اند و در انتظار نتیجه تست کرونا برای دریافت مجوز ورود به کشتی‌ها هستند.

بنا بر اعلام وزیر حمل و نقل بریتانیا تا کنون بیش از ۱۰ هزار تست کرونا از رانندگان کامیون‌ها گرفته شده و تنها ۲۴ مورد از این آزمایش‌ها مثبت بوده است.

نظامیان فرستاده شده به این بندر به کار بررسی وسایل نقلیه و اسناد رانندگان در ورودی بندر مشغولند و شماری از پرسنل فرانسه نیز برای کمک به این منطقه فرستاده شده‌اند.

بنا بر اعلام رسانه‌های بریتانیا علاوه بر ۳۰۰ سربازی که پیش از این به دوور فرستاده شده بودند، ۸۰۰ نیروی دیگر نیز در حال استقرار در این منطقه هستند.

مقامات بریتانیا همچنین اعلام کرده‌اند که بر اساس توافق جدید دو دولت بریتانیا و فرانسه، قرار است سه‌شنبه آینده به سیاست بستن مرزها پایان داده شود؛ با این وجود انتظار می‌رود تا آن روز صف طولانی کامیون‌ها همچنان در این منطقه دیده شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • روایت یک پزشک از شب‌های اعتراض در ساری و خشونت مرگبار مأموران علیه مردم
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ امیرحسین محمدزاده، فوتبالیست معترض ۱۸ساله که در افسریه کشته شد
  • آیا حمله چندملیتی علیه رژیم علی خامنه‌ای در پیش است؟
  • روبینا امینیان؛ حکایت دختر معترضی که خانواده جسدش را شناسایی و مخفیانه کنار جاده دفن کردند
  • تمجید لیندزی گراهام از سیاست ترامپ در قبال ایران؛ «سقوط رژیم تهران هم‌سنگ فروپاشی دیوار برلین»
  • خامنه‌ای: کشور را به سمت جنگ نمی‌بریم، اما مجرمان داخلی را رها نمی‌کنیم، ترامپ مجرم است
  • یورش پلیس لندن به تجمع ایرانیان؛ بازداشت مجروحان در راهروهای بیمارستان + ویدئو
  • هنرمندی که دیوارهای ویران و بیروح را با نقاشی‌های سه بعدی جان می‌بخشد
  • گزارش رسانه اسرائیلی از وحشت نیروهای نیابتی: اگر جمهوری اسلامی سقوط کند، ما چه خواهیم شد؟
  • احمد الشرع، رئیس‌جمهور سوریه، زبان کردی را یک «زبان ملی» و نوروز را «تعطیل رسمی» اعلام کرد