مشاهده رد پای تمساح در دریاچه چیتگر تهران

عصر ایران: رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران درباره موضوع مشاهده شدن ردپای تمساح در دریاچه چیتگر توضیحاتی را ارائه داد.
 

فاطمه برنا رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره موضوع مشاهده شدن ردپای تمساح در دریاچه چیتگر تهران اظهار کرد: موضوع مطرح شده درباره مشاهده ردپای تمساح در  دریاچه چیتگر تخصصی نیست، در پی این موضوع دریاچه چیتگر در حال پایش است.

 
او در ادامه بیان کرد: این حیوان اصلا نمی تواند در این دریاچه زندگی کند، تمساح برای استراحت و خوردن غذا باید به سطح آب و خشکی بیاید که هنوز در مشاهدات و بررسی های سازمان محیط زیست این موضوع مشاهده نشده است.
 
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران  گفت: ممکن است کسی این حیوان را در این دریاچه رها کرده باشد، اما به هر حال شرایط زیستی این حیوان با این محیط سازگار نخواهد بود.
 
برنا با اشاره به اینکه وجود این حیوان در دریاچه چیتگر می تواند سبب بروز نگرانی هایی برای مردم شود، تصریح کرد: با وجود اینکه دریاچه چیتگر هم اکنون تعطیل است، فرصت مناسبی برای بررسی دقیق این موضوع خواهد بود.
 
گفتنی است، روز گذشته شنبه (۲۲ آذرماه) خبری از مشاهده شدن یک تمساح در دریاچه چیتگر مشاهده شد، که  سید آرش حسینی میلانی، رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران درباره این موضوع با بیان اینکه احتمال دارد تمساح خانگی قاچاق که این روز‌ها رواج پیدا کرده، توسط یک شهروند غیرمسئول در دریاچه چیتگر رها شده باشد، تصریح کرد: شواهدی از جمله نوعی رد پا وجود دارد که باعث به وجود آمدن تردید‌هایی در وجود داشتن این حیوان در دریاچه شده است و به همین دلیل، طعمه‌گذاری‌هایی انجام شده تا اگر چنین موضوعی صحت دارد، هرچه سریع‌تر موضوع شفاف شده و امنیت شهروندان و آسایش خاطر آن‌ها فراهم شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
همایون نروژ - اسلو، نروژ

لابد دو روز دیگه اون سردار سلامیه چاقال میاد میگه اسرائیل اینارو فرستاده که مارو بخورن . حالا وایستا نیگا کن همینروزا نسل این بدبخت تمساحه رو از بین میبرن
یکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴
۴۶
amirgheryou - تهران، ایران

احتمالا تمصاح یزدی میخواسته برای مرگ به زیستگاهش در تالابهای یزد برگرده اما راه دور بوده گفته بزار بریم تو همین دریاچه مصنوعی تن لشمونو به مرگ بسپریم.
یکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی