پلیس ایتالیا یک باند قاچاق انسان از ایران و افغانستان را متلاشی کرد

دویچه وله :پلیس ایتالیا می‌گوید یک باند قاچاق انسان را متلاشی و ۱۹ مظنون به عضویت در این باند را دستگیر کرده است. این باند مهاجران را از ایران، عراق، افغانستان و پاکستان، در ازای دریافت پول به ایتالیا یا دیگر کشورها منتقل می‌کرد.

وزارت کشور ایتالیا می‌گوید یک باند قاچاق انسان را متلاشی کرده است. بنابر این گزارش ۱۹ نفر  مظنون به عضویت در این باند دستگیر شده‌اند. به گفته وزارت کشور ایتالیا، ۱۴ تن از دستگیرشدگان کرد عراقی و افغان‌ و  ۵ نفر دیگر از شهروندان ایتالیا هستند.


قاچاقچیان مهاجران را از ایران، عراق، افغانستان و پاکستان، در ازای دریافت پول کلان به‌طور غیرقانونی به ایتالیا آورده و با تهیه اسناد جعلی برای آنها، به دیگر کشورهای اروپایی منتقل می‌کردند.

بنابر این گزارش، شبکه قاچاق انسان در شهرهای باری در جنوب ایتالیا و تورین، میلان و ونتیمیلیا در شمال این کشور پایگاه داشتند. علاوه بر این با باندهای قاچاق در یونان و ترکیه نیز در ارتباط بودند. این شبکه برای قاچاق هر نفر ۶۰۰۰ یورو پول می‌گرفت.

گفته می‌شود علاوه بر قاچاق انسان، این شبکه تبهکار در ارتباط با بسیاری از جرایم مالی و پولشویی نیز مسئول است و چندین "پایگاه مالی و لجستیکی" در لامپدوسا، رم، میلان و اودین در اختیار داشت.

بنابر گزارش رسانه‌های ایتالیا، شیوه کار این شبکه قاچاق انسان به این ترتیب بود: از سال ۲۰۱۷ آنها در ازای دریافت پول برای مهاجران غیرقانونی پاسپورت جعلی تهیه و برای مدتی آنها را در اماکن مخفی پنهان می‌کردند. سپس برای آنها بلیط سفر تهیه کرده و راهی شهرهای مختلف اروپا می‌کردند.

پلیس در حمله به پایگاه‌های این شبکه، علاوه بر تعداد زیادی از اعضای آن،  ۱۷ تلفن همراه، چهار دستگاه لپ‌تاپ، اسناد مختلف و ۲۵ هزار یورو پول نقد را نیز ضبط کرده است. پلیس ایتالیا از سال ۲۰۱۸ به دنبال این شبکه قاچاق انسان بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد