توزیع مرغ ۹ ماه تاریخ گذشته به عنوان مرغ دولتی در اهواز

یکی از شهروندان اهوازی، فیلمی از مرغ خریداری شده دولتی – تاریخ مصرف گذشته- در اهواز ارسال کرده است که سودجویی مقامات و بی توجهی نسبت به سلامت مردم را در این شرایط گرانی و کمبود مرغ به نمایش می‌گذارد.

در این فیلم این شهروند می‌گوید: « امروز یکشنبه ۹ آذرماه ۹۹ است. من از فروشگاه جهاد کشاورزی واقع در خیابان امام شرقی نبش کمپانی، این مرغ را خریداری کرده‌ام. بعد از ساعتها انتظار در صف مرغ، به هر خانوار ۳ تا ۴ تا مرغ فروخته می‌شد. ما سه نفر با یکدیگر ۹ تا مرغ خریدیم. بعد که برگشتیم و به تاریخ آن نگاه کردیم دیدیم که این مرغ‌ها ۹ ماه از تاریخ مصرفشان گذشته است.»

وی سپس در ادامه می‌افزاید: « مرغی که تاریخ مصرف آن ۹ ماه گذشته است دیگر ارزش غذایی ندارد. مرغی که بعد از چهار ماه ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد بعد ۹ از ماه دیگر هیچ ارزشی ندارد و الان تبدیل به هرمون شده است که تبدیل به غده می‌شود.» او سپس خطاب به مقامات می‌گوید: «اینهایی که در راس کار هستند خجالت بکشند که مرغ ۹ ماه تاریخ گذشته را به مردم می‌دهید بعد می‌گویید ما مرغ را به بازار وارد کردیم.»

در ادامه او با اشاره به وضعیت بد مالی مردم می‌گوید:
« این مردمی که با هزار بدبختی پول بدست می‌آورند این مرغ برای زن و بچه‌هایشان ببرند؟.»
در فیلم بعد صف طولانی مرغ در شهر سلماس را نشان می‌دهد که گستردگی کمبود مرغ و صف‌های مرغ را در شهرهای مختلف نشان می‌دهد.

لازم به ذکر است که روز سه شنبه ۱۱ آذر، به گفته، اسداله‌نژاد، نایب رئیس انجمن صنفی مرغداران گوشتی، قیمت مرغ آماده طبخ در خرده فروشی‌ها به ۲۸ هزار تومان در هر کیلو به فروش می‌رسد.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان مرغ و ماهی نیز از اعلام قیمت مرغ در بازار آزاد خودداری کرد ولی بنا به گزارش‌های رسیده از بازار، قیمت مرغ تازه در بازار آزاد، تا ۴۰ هزار تومان نیز رسیده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۶
zarduscht - فرانکفورت، آلمان
کارش دیگر نمی‌‌شود کرد. زمانی‌.که امام امت فرمودند. با همه شما را به عزت می‌‌رسانیم. فقط منظورش ما آدما نبودیم. منظور امام امت. تمام پرندگان و چرندگان می‌‌بود.این مرغ‌ها دولت امام زمان. از زمانی‌.که درک کرده،گران شده. دیگر تخم می زارند. می‌‌گویند. ما را ببرید. به بیمارستان. سزارین .اندام ما با زاهیدن خراب می‌‌شود. مسافر به آرزو خود رسیدی. حتا مرغ‌ها شما هم به عزت رسیدند نه مثل زمان شما. مرغ ۸ ریال. هر گدا گشنه .مستضعف از راه می‌‌رسید. این مرغ بد بخت .بدون عزت را می‌‌خرید و کباب می‌‌کرد.یعنی‌ چه .
‌پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • مدیر مرکز ضد تروریسم آژانس امنیت ملی آمریکا در مخالفت با جنگ ایران استعفا داد
  • وزیر امور خارجه آلمان: ایده تغییررژیم کنترل‌شده در ایران غیرواقعی است
  • ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • اسرائیل خطاب به بسیجیان: آیا ارزش دارد جانتان را برای رهبران پوشالی به خطر بیاندازید؟
  • واشنگتن پست: اسرائیل ایرانیان را به شورش فرا می‌خواند به‌رغم آنکه از احتمال «قتل‌عام» آنها آگاه است
  • هشدار شاهزاده رضا پهلوی به سرکوبگران در شب چهارشنبه سوری: از ساعت ۶ بعدازظهر خیابان‌ها را ترک کنید
  • شیرین عبادی همکاری با تیم حقوقی رضا پهلوی را تأیید کرد:رژیم می‌خواهد زمین سوخته تحویل دهد
  • ترامپ : ناتو در این جنگ کنار ما نیست؛ نیازی هم به آن نداریم
  • نتانیاهو پس از کشتن لاریجانی و سلیمانی: رژیم را تضعیف می‌کنیم تا مردم ایران بتوانند حذفش کنند
  • +326ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +275شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +255اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +184ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +165فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +141شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد